NB I

Rudolf kihagyta a tizenegyest

A Diósgyőr 0-0-s döntetlent játszott a román első osztályba idén feljutott Sageata Navodari elleni edzőmeccsen az ausztriai Joisban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A románok keretében ezúttal már nem volt ott Ambrusics Róbert, aki a múlt héten, a Lombard Pápa ellen próbajátékon szerepelt Selymes Tibor újonccsapatánál.

A mérkőzést a helyszínen tekintette meg Pintér Attila, a Győri ETO vezetőedzője, és Kovács Zoltán, a DVTK új sportigazgatója is.

A 34. percben utolsó emberként elkövetett szabálytalanság miatt a játékvezető kiállította a románok egyik játékosát, de csak öt percig játszhatott emberelőnyben a Diósgyőr, mert akkor a kiállított helyett beállt egy csapattársa, így ismét egyenlő lett a létszám – tudósított a klub Twitter-oldala.

A 36. percben kezezés miatt büntetőhöz jutott a DVTK, de Rudolf Gergely erős, félmagas lövése nem ment eléggé a kapufa mellé, és a románok görög kapusa védett. A meccs hajrájában kakaskodásért Bogáti és Oliver is piros lapot kapott. Megszerezhették volna a győzelmet a miskolciak, mert a 88. percben a nagy kedvvel játszó Bacsa Patrik labdát szerzett, és már csak a kapussal állt szemben, de nem sikerült túljárnia az eszén

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Sageata Navodari (román) – Diósgyőri VTK 0-0

DVTK: Rajics – Vági, W. Alves, Kádár, Husics – Kosztics, Elek Á., Takács P. – Gallardo, Seydi, Rudolf G. Cserék: Herceg, Gohér, Bacsa, Tisza T., Nikházi, Csirszki, Vadász, Hanek, Bogáti. Edző: Tomiszlav Szivics

Olvasói sztorik