NB I

Szivics brazilokat nézett Lengyelországban

A Diósgyőr vezetőedzője Varsóba utazott, és megtekintette a Legia által rendezett négyes tornát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A DVTK vezetőedzője nem volt jelen csapata szombati, Mezőkövesd elleni felkészülési meccsén, mert Varsóba utazott, ahol a helyi Legia által szervezett négyes tornát tekintette meg. A hírek szerint azon belül is a brazil Fluminense FC-re, illetve néhány játékosára volt kíváncsi – írja a boon.hu.

– Nagyon jó színvonalú torna volt, tényleg jó volt, hogy ott voltam, hasznosnak bizonyult, sok tanulsággal szolgált – mesélte a DVTK edzője. – Szerintem a brazil csapatban olyan játékosok is pályára léptek, akik közül néhányan rövid időn belül európai sztárcsapatoknál köthetnek ki. Ami az én dolgom volt, azt elvégeztem, leteszem az anyagot arról, amit láttam, hogy mire jutottam a megbeszélések során, de mivel a pénztárca nem nálam van, ezekben a kérdésekben Dudás Hunornak kell döntenie.

A Mezőkövesd-Zsóry elleni felkészülési meccset több diósgyőri játékos is csak a lelátóról tekintette meg sérülése miatt: Elek Ákos, Tisza Tibor, Bacsa Patrik és Abdouraman is. Tajti Norbert kapus nem látogatja az edzéseket, annak ellenére, hogy egészséges. Nem állt munkába a felkészülés kezdetén, emiatt pénzbüntetést róna ki rá a klubvezetés, amelynek mértékét a játékos túlzónak tartja, és a felek szembenállása miatt a hálóőr úgy döntött, hogy amíg az ügye nem rendeződik, nem látogatja a tréningeket.

Ami a kapuskérdést illeti, a korábban tesztelt Marko Dmitrovics visszatérésére most kevesebb sansz van Szivics szerint, aki Ivan Radossal kapcsolatban nem mondott semmi konkrétumot.

A borsodiak két kapussal és húsz mezőnyjátékossal hétfőn elutaztak Bükre, tíznapos edzőtáborba, ahol két edzőmérkőzést játszanak, egy román és egy izraeli csapat ellen, valamint címvédőként részt vesznek a szombathelyi Király Kupán.

Kapusok: Herceg Péter, Nenad Rajics

Mezőnyjátékosok: Abdouraman, W. Alves, Bacsa Patrik, Bogáti Péter, Csirszki Martin, Elek Ákos, Gallardo, Gohér Gergő, Hanek, Husics, Kádár Tamás, Kosztics, Nagy Tamás, Nikházi Márk, Rudolf Gergely, Seydi, Takács Péter, Tisza Tibor, Vadász Viktor, Vági András

Abdouraman tehát a csapattal együtt végzi a rehabilitációját, a szintén műtét után lábadozó Gosztonyi András viszont nem.

Olvasói sztorik