NB I

Sok a kérdőjel Diósgyőrben

Hanek, Gohér és Gallardo maradhat, a kapusposzt viszont továbbra sem megoldott a borsodiaknál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Debrecen elleni felkészülési meccsen orrtörést szenvedő Michal Hanek egy speciális maszkban ott lehet a diósgyőriek következő előkészületi összecsapásán, szerdán 18 órától a román első ligás Gaz Metan Medias ellen. A szlovák védőhöz kapcsolódó hír, hogy meghosszabbíthatja szerződését a DVTK-val.

Gohér Gergő és a spanyol Francisco Gallardo is maradhat a klubnál, velük is folynak még a tárgyalások. Napirenden van még Zoran Kosztics esete is, azonban a középpályást nem könnyű megszerezni a kazah Zsetiszutól.

Kapusposzton sok még a kérdőjel. A 27 éves horvát Marko Simics – aki legutóbb az iráni Sanat Naft Abadanban játszott – nem nyújtott meggyőző teljesítményt Debrecenben, viszont a DVTK hétfő délutáni foglalkozásán még részt vett. Fiatalabb társa, a 21 éves szerb Marko Dmitrovics ellenben jól mutatkozott be, s amennyiben korábbi klub, illetve a DVTK meg tud egyezni, akkor maradhat Miskolcon.

Régóta téma a szombathelyi Rózsa Dániel, mint lehetséges megoldás. A vasi klubnak ajánlatot tett a Diósgyőr (miután a hálóőrt szerződés köti a Haladáshoz), ám az ajánlott összeg messze van attól, mint amit a szombathelyiek szeretnének kapni a kapusért – írja a boon.hu

Olvasói sztorik