NB I

A szurkolók üzentek Kovács Zoltánnak

A DVTK drukkerei szemmel láthatóan nem örülnek a klub új sportigazgatójának, aki az újpestiek kedvence.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Megosztotta a Diósgyőr híveit a frissen kinevezett sportvezető, Kovács Zoltán személye, aki inkább mínuszról indul Miskolcon a szurkolóknál, mint nulláról – írja a boon.hu.

Hétfőn mutatták be a klub új sportigazgatóját, a korábbi hússzoros válogatott játékost, a 39 éves Kovács Zoltánt, aki számos klubban megfordult pályafutása során, de neve leginkább az Újpest csapatával forrt össze, ahová három ízben is hazatért.

A bejelentéskor sejthető volt, hogy személye nem okoz majd osztatlan sikert a diósgyőri szurkolótáboron belül, amelynek kemény magja sosem rejtette véka alá véleményét, ha egy-egy rivális klubhoz köthető személy érkezett Miskolcra.

Valaki az északi kanyar mögött felállított reklámtáblán adtak hangot véleményének, de nem a szokványos formában… „Dózsás féreg takarodj” – állt a táblán még a reggeli órákban is, de azóta már eltávolították a feliratot. Egy másik óriásplakáton szintén üzentek Kovácsnak a stadionnál, ez még a fotón látható feliratnál is trágárabb szöveg volt – maradjunk annyiban, hogy nyomdafestéket nem tűrő hangnemet ütött meg az üzenet.

Olvasói sztorik