NB I

Nem kellett elhagyniuk a stadiont

Lehet, hogy egy ideig nem edz az Egri FC.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kik a vezetők? Ki garantálja, hogy az Egri Futball Club Kft. megmarad? Kitől kérjenek holnap bemelegítő krémet a játékosok? Ilyen és ehhez hasonló kérdések sorjáznak az Egri FC labdarúgóinál – írja a heol.hu.

A hónapok óta szinten éhbéren tartott futballisták ma egyöntetűen kinyilvánították, hogy „a helyzet tarthatatlanná vált számunkra, és a csapat közösen úgy döntött: addig szüneteltetjük az edzéseket, amíg az együttest idáig juttató személyek nyíltan nem vallanak színt további terveikről, és amíg garanciát nem kapunk arra, hogy mikor juthatunk hozzá elmaradt járandóságainkhoz”.

Noha az egylet vezetése a múlt héten felszólítás kapott, hogy rendezze elmaradásait a létesítményt működtető, önkormányzati tulajdonban lévő Egri Városi Sportiskolának, a költözésre végül nem került sor. Vagyis hiába tartozik az Egri Futball Club Kft. a városnak, az NB I-es csapat játékosait és szakmai stábját nem bünteti az önkormányzat azzal, hogy megtiltja az edzéslehetőséget.

– Továbbra is biztosítottak a feltétételek ahhoz, hogy a keret tagjai a vezetőedző döntésétől függően a stadionban vagy a felsővárosi sporttelepen készüljenek – bocsátotta előre Kovács Géza, az Egri VSI igazgatója. – Még véletlenül sem áll szándékunkban ellehetetleníteni a csapatot, azzal együtt sem, hogy majdnem egy éve hiányzik a klub részéről annak az együttműködési megállapodásnak az aláírása, amely a létesítmények használatának feltételeit tartalmazza. A tréningekről még annyit, hogy a szakmai stáb tagjai felé jeleztük: a stadion jelenleg építési felvonulási terület, kérünk mindenkit ennek figyelembe vételére.

Olvasói sztorik