NB I

„Feldobott Bence érkezése”

Rajczi Péter örömteli napokat tudhat maga mögött, hiszen nemrég kisfia, és első kecskeméti gólja is megszületett.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Minden bizonnyal szívesen gondol majd vissza az idei év áprilisának végére Rajczi Péter, hiszen a Kecskemét csatárának nemrég kisfia, és első kecskeméti bajnoki találata is megszületett, ráadásul csapatával a listavezető Győrt és az Egert is magabiztosan legyőzték. Télen az Újpestről viharos körülmények között távozó támadó a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, reméli, Kecskeméten élheti meg másodvirágzását.

– Nagyon jól alakultak az elmúlt napok, hiszen a kisfiam és az első kecskeméti gólom is megszületett – kezdte Rajczi Péter. – Feldobott Bence érkezése, a Győr ellen csak csereként tudtam beállni, mert kicsit fáradt voltam, de már ott is tudtam adni egy gólpasszt, az Eger ellen pedig be is találtam.

– Kecskeméten megvalósulhat Rajczi Péter másodvirágzása?
– Nagyon bízom benne! Ami biztos, hogy minden adott hozzá, hiszen nagyon jó helyre, remek közösségbe kerültem. Nem akarok közhelyekkel dobálózni, de tényleg igazi csapat vagyunk, küzdünk egymásért, és a pályán kívül is jól megértjük egymást. A tabellán pedig még szeretnénk feljebb lépni, hiszen a közelmúlt történései is bizonyították, hogy képesek vagyunk jó eredményekre.

– Az újpesti esetet már lezárta magában, vagy maradt még tüske?
– Mivel jogi útra terelődött az ügy, lesz ennek még visszhangja, de mivel egy ember miatt történt az egész mellőzésem, természetesen magára a klubra nem neheztelek, hiszen remek viszonyt ápoltam sok mindenkivel Újpesten. Apró kis fricska számomra, hogy az eredmények igazolták, hogy ennek a felforgatásnak semmilyen pozitív eredménye nem volt…

– Horváth Ferenc vezetőedző ferencvárosi, ön pedig újpesti múlttal rendelkezik. Szokták emiatt egymást zrikálni az öltözőben?
– Nem nagyon jellemző ez, hiszen azért Feri is játszott Újpesten, amikor én oda kerültem egy rövid ideig csapattársak is voltunk. Nagyon jó a viszonyunk, sokat számít a jó edző-játékos kapcsolat, most is mondta, hogy csak figyeljem meg, mennyit számít majd a kisfiam születése. Igaza lett…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik