NB I

Kecskeméten nincs pénz Messire

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Haladás – Debrecen 1-0

Artner Tamás, Haladás: – Nagyon nemes ellenfelet győztünk le, irányításom alatt először gyűrtük le a Lokit. Változtatott a DVSC a megszokott szerkezetén, így az első félidő kevés helyzetet hozott. Halmosi Péter nagyon megérdemelte a gólt, hetek óta átlag felett játszik. A gól után négy-négy-kettőre állt át a Loki, fantasztikus támadó kettőssel. Mi is átálltunk három belső védőre, de így is nagyon nehéz volt az utolsó negyedóra. Megint nem kaptunk gólt, a belső védőink szenzációsan játszottak, megérdemelten nyertünk.

Kondás Elemér, Debrecen: – Nagyon jó mérkőzést játszottunk, az első félidőben mindkét csapat többet hibázott. A gól megváltoztatta a meccset, ezek után irányítottunk, támadtunk, lőttünk három kapufát, igaz, a Haladásnak is volt egy Radó-ziccere. Nem érdemelten vereséget, idén már egy zsákra való kapufát lőttünk…


Diósgyőr – Ferencváros 2-2

Kovac Zoltán, Diósgyőr: – Voltak erősebb és gyengébb periódusaink is a mérkőzésen. A Ferencváros csapatán látszik, hogy lassan 6 hónapja együtt vannak. Labdával és labda nélkül is tudnak olyan mozgásokat, amelyek nálunk még hiányoznak. Be kell vallanom, hogy a szünetben haragudtam a csapatra, mivel az első félidőben nem úgy játszottunk, ahogy a szurkolóink megérdemelnék. Fizikálisan még van bőven lemaradásunk. Sok munkára, és profibb mentalitásra lesz szükség a jövőben.

Ricardo Moniz, Ferencváros: – A mentalitásunkkal ezen meccsen nem volt gond, jó hangulatú mérkőzést játszottunk telített lelátók előtt. Próbáltunk helyzeteket kialakítani, még több gólt kellett volna lőnünk. Minden tiszteletem a Diósgyőré, de jobbak voltunk, talán kétszer rúgott kapura az ellenfél. Meg kellett volna nyernünk a mai találkozót. A buta hibáinkból született sajnos ilyen eredmény.


Lombard Pápa – Győri ETO 1-1

Zsivóczky Gyula, Pápa: – Győzni akartunk, de nagyon örülünk a megszerzett egy pontnak. A második félidőben nagyon sokat tettünk azért, hogy sikerüljön döntetlenre kihozni a mérkőzést. A tavalyi bajnok ellen győztünk, minden valószínűség szerint az idei bajnok ellen pedig döntetlent tudtunk elérni, ezért úgy gondolom, hogy hazai pályán a Lombard Pápa csapata erős. Elemeztük a Győr játékát, tudtuk, ha egy kis területet is adunk nekik, akkor le fognak kontrázni. Volt egy figyelmetlenségünk, azt ki is használták. A második félidőben nagyon sokat tettünk az egyenlítésért.

Pintér Attila, Győr: – Úgy gondolom, hogy jól játszottunk, tettük a dolgunkat, nem lehet egy szavam se a játékosokra. Voltak lehetőségek, amelyeket nem tudtunk kihasználni. Ilyen a futball, egyszer ad, egyszer elvesz. Volt olyan mérkőzés, amelyet mi fordítottunk meg a végjátékban, ezt most elvette. Ez benne van a labdarúgásban, de a játékosok előtt le a kalappal, mert mindent elkövettek a győzelem érdekében. Megbosszulta magát az, hogy kihagytuk a lehetőségeinket.


Videoton – Paks 2-0

José Gomes, Videoton: – Az első félidőben mutatott lendülettel és játékkal elégedett voltam. Később sajnos ez az intenzitás elkezdett csökkenni, amit megértek, de természetesen nem tetszett. Megértem, hiszen megviseli a játékosokat, amikor ilyen gyorsan változik az időjárás, és a télből minden átmenet nélkül a nyárban találják magukat, hiszen rengeteg vizet és ásványi sókat veszítenek ilyenkor, ami negatívan hat a teljesítményükre. Ettől függetlenül úgy érzem, elegendő lehetőséget alakítottunk ki és elég jól játszottunk ahhoz, hogy megérdemeljük a győzelmet. Viszont továbbra is azt látom, hogy bár nagyon jól kerülünk helyzetbe – ahogy azt a szerdai, Győr elleni meccs után is elmondtam – nem vagyunk elég agresszívek ezek értékesítésében. Ezen mindenképp javítanunk kell a jövőben.

Tomiszlav Szivics, Paks: – Sok gondunk volt a meccs előtt, ennek ellenére próbáltunk jól játszani, egy darabig sikerült is. Ma mi voltunk a szimpatikus vesztesek sajnos. Pont, amikor nekünk kellett volna gólt szerezni, akkor kaptuk a másodikat, azt is pontrúgásból, úgy ahogy az elsőt. Ettől függetlenül gratulálok a csapatomnak, mindenki a maximumot adta, de ez ma nem volt elég. A második félidőben sokat volt nálunk a labda, egy gólt legalább megérdemeltünk volna. A Vidi jobb csapat, ez világos, de azt gondoltam, hogy talán egy döntetlent ki tudunk hozni a meccsből, nem sikerült. Nehéz sorozatban vagyunk, de remélem, néhány sérült játékosom hamarosan visszatér, és ezeken a nehéz meccseken legalább néhány bravúrt sikerül elérnünk.

(forrás: vidi.hu)


Bp. Honvéd – Kecskemét 0-0

Marco Rossi, Honvéd: – Nem vagyok elégedett, mivel az első félidőben sokkal veszélyesebben futballoztunk, mint a Kecskemét. Számos helyzetünk volt a második játékrészben is, de ezzel az ellenféllel számolni kellett, hiszen gyors csatáraik vannak, és jól kontráznak. A védelmi részét jól megoldottuk a dolgoknak, de sajnos a gól hiányzott a játékunkból, amely a második félidőben azért veszélyesebb is lehetett volna.

Horváth Ferenc, Kecskemét: – Nem lehetek elégedetlen, szerintem jó mérkőzést láthattunk. Voltak helyzetek mindkét oldalon, ha egyet berúgunk, akkor még szebb lett volna az eredmény, de azt hiszem, hogy rendesen helyt álltak a srácok. Egy klasszis hiányzik a csapatból, aki a tizenhatos után be tudja fejezni az akciókat. Jó lenne mondjuk a Messi is, de nincsen rá pénz.


Újpest – Pécs 4-2

Marc Leliévre, Újpest: – Az első huszonöt percben úgy játszottunk, ahogy az a könyvben meg van írva. A folytatásban is kértem, hogy gyakoroljunk nagyobb nyomást az ellenfélre, de háromgólos előnyben magától értetődik, hogy kissé megnyugszik a csapat, visszavesz a tempóból. A szünetben is ugyanezt kértem a játékosoktól, sajnos a második félidőben nem sikerült megoldani ezt a feladatot, de a korai előnyünknek köszönhetően megnyertük a mérkőzést.

Lőrincz Emil, Pécs: – Ez első negyedórában bennmaradtunk az öltözőben. Adtunk három gól előnyt az Újpestnek. Rengeteg szituációt vissza fogunk nézni, egyszerűen nem értem, hogy a büntetőnél miért nem adott piros lapot a játékvezető, és Vermesnek is legalább nyolc sárgát kellett volna felmutatnia. A vereségnek mentális okai is lehetnek, de az is közrejátszhatott, hogy kicsit későn indultunk útnak. Viszont még háromgólos hátránynál is megvoltak a helyzeteink, Balajcza négy nagy bravúrt is bemutatott, alakulhatott volna másként is ez a mérkőzés.


Siófok – MTK 2-1

Horváth Károly, Siófok: – Nem tettünk sokat a győzelemért, nem játszottunk jól. Egy dolgot kértem a mérkőzés előtt, és közben is azt próbáltam erősíteni a vonal mellől a csapatban, hogy tartsunk ki a lefújásig, próbáljunk a legutolsó szalmaszálba is belekapaszkodni. Kiss Mátét külön dicséret illeti, a pontrúgásai nagyon veszélyesek voltak. Ezen a mérkőzésen nem kis szerencsével tudtunk nyerni. Csodák nincsenek, de álmaink vannak, minden hátralevő mérkőzésen ezekért küzdünk.

Garami József, MTK: – Nem akarok foglalkozni most az okokkal, úgy érzem, jobban játszottunk, mint a Siófok, megvoltak a helyzeteink, nem szabadott volna kikapnunk. Volt négy hiányzónk, de nem ezzel magyaráznám a vereséget, mindig azoknak kell megnyerni a mérkőzést, akik pályára lépnek. Át kell még gondolom, hogy ki tudok-e emelni pozitívumokat a mai találkozóról.

Olvasói sztorik