NB I

Chuck Norris is látta a Fradit!

Fanatikus hírességek a Bozsik Stadionban, avagy a jegyvásárlás fonákságai...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Ferencváros elleni rangadók hagyományosan aktivizálják szurkolóinkat. Ezeken a mérkőzéseken szép számmal vesznek részt olyanok is, akik egyébként meglehetősen ritka vendégek a Bozsik Stadionban. Talán ennek is köszönhető, hogy a jegyvásárláskor bediktált nevek alapján kedden este többek között Chuck Norris, Sylvester Stallone, Csák Máté és Petőfi Sándor is a helyszínen tekintette meg a bravúros győzelmünket, és minden bizonnyal ők is egy emberként ugrottak fel Tchami győztes találatánál – írja a Bp. Honvéd FC honlapja.

Természetesen nem csak fanatikus szurkolóinkat, hanem a különböző világhírességeket is szívesen látjuk szombaton 14 órakor, a Kecskemét elleni bajnok alkalmából is. Felhívjuk azonban a figyelmüket arra, hogy az okmányellenőrzés során a biztonsági személyzet összevetheti a jegyen szereplő neveket az igazolványokon szereplő adatokkal. Amennyiben teljesen véletlenül eltérést tapasztalnának, akkor az a jegy haladéktalanul érvényét veszti, a tulajdonosa pedig kénytelen lesz ismét sorba állni, és újra megváltani a belépő árát.

Ezt a kellemetlenséget pedig sem a szurkolóinknak, sem pedig a világsztár vendégeinknek sem kívánjuk – írja a kispesti klub tréfás hangvételű, ugyanakkor komoly tartalmú bejegyzése.

Olvasói sztorik