NB I

Zsidózott és WC-t tört pár Honvéd-drukker

A kispesti vezetők minden erejükkel azon lesznek, hogy elkapják, és bebörtönözzék barbár szurkolóikat.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

A Budapest Honvéd szerda este 2-0-ra kikapott a Győri ETO otthonában a Magyar Kupa-negyeddöntő visszavágóján, így elbúcsúzott a sorozattól. A meccs krónikájához tartozik, hogy a játékvezető három játékost is kiállított a kispestiek közül. Ezt, és a kudarc tényét nehezen dolgozták fel a szurkolók, akik némileg átalakították a vendégszektor vécéjét. Az esettel kapcsolatban a Honvéd közleményt adott ki hivatalos honlapján.

„Egy pár tucat rendkívül lelkes szurkoló megállás nélkül bíztatta a fiúkat, és azt kell mondanom, hogy minden objektív szemlélő számára jó benyomást keltettünk. Illetve, csak keltettünk volna. Miért a feltételes mód? Mert egy pár ember barbársága miatt szégyenkeznünk kell. De miért mi? Miért mi szégyenkezzünk? Miért nem azok az alattomos patkányok, akik elkövették a bűntettet? Miért mi? Miért mi fizessük meg az árát? Miért nem azok az alattomos, gerinctelen senkiháziak, akik a mellékhelyiség magányában elrontották napunkat? Mert mi is történt?

A mérkőzés utáni napon a Győri ETO pályagondnokságától megkaptuk azokat a fényképeket, amelyeket a vendégszektor mosdójában készítettek a mérkőzés után. A kárt meg fogjuk téríteni a győrieknek, és elnézésüket kérjük. Elnézésüket kérjük a barbárokért, és azért a nyilas söpredékért, amely a mellékelt feliratot a mosdó belső falára pingálta. Nektek, rasszista barbároknak pedig üzenjük, hogy jobban fogunk titeket figyelni, és minden erővel azon leszünk, hogy elkapjunk, és bebörtönözzünk titeket. Nem csak az összes stadionból akarunk titeket kitiltani, de a mi életünkből is. Szégyenkezzetek ti! Mi soha többet nem akarunk elnézést kérni miattatok.”

S most egy pár szót azokról a szurkolókról, akik hétről hétre kijárnak a Bozsik Stadionba és idegenbe is. Önöket nagyon szeretjük, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy büszkék lehessenek a Honvédra, azokra, akik a kispesti színekben játszanak, és azokra, akik abban segítenek, hogy a szórakoztatás létrejöhessen. Kérjük ezeket a nagyszerű, éveken át kitartó szurkolókat, ne engedjék, hogy egy pár sötét lelkű kígyó tönkretegye mindazt, amit mi közösen építünk. Tűzzel-vassal irtani fogjuk őket, de ehhez az is kell, hogy Önök se tolerálják jelenlétüket.

Hajrá Honvéd, Csak a Kispest!

Az okozott és általunk megtérítendő kár 428 031 forint. Képzeljék el, hány labdát, szerelést, és mást tudtunk volna ezért a pénzért vásárolni.”

Olvasói sztorik