NB I

Vernes már tavasszal visszatérne

Olyan, mint a fogorvosnál! A Honvéd fiatal játékosának érzéstelenné vált az arca jobb oldala.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Vernes Richárd az MTK–Honvéd mérkőzés utolsó percében súlyosan megsérült. Kórházba szállították, majd megműtötték, és már otthonában lábadozik.

– Pihengetek itthon, a duzzanat már megy lefele, de vannak nehezítő körülmények. A törött csont elnyomott egy ideget, és most érzéstelenné vált az arcom jobb oldala. Olyan, mint amikor a fogorvosnál érzéstelenítőt kapunk. Ezen kívül az ütközésnél a tömés kiesett a fogamból, az is fáj. És valamitől seb lett a torkomon – mesélt megpróbáltatásairól a klub honlapján Vernes Richárd. – Szedem a fájdalomcsillapítót, és kaptam egy mágneses gépet, ami gyorsíthatja a gyógyulást. Pihennem kell, óvatosan mozognom, nehogy a csont elmozduljon. Előreláthatólag 6 hét múlva kezdhetek el komolyabban edzeni. Szeretnék még tavasszal pályára lépni. De valószínűleg egy ideig maszkot kell használnom, amitől kicsit tartok, mert amikor el volt törve az orrom, akkor nem láttam ki belőle.

A húszéves középpályás visszanézte videón az esetet, és úgy véli, tizenegyest kellett volna kapnia a Honvédnak, mert Wolfe akkor fejelte le, miután ő elfejelte a labdát.

– Nagyon jólesett, hogy a közönség bekövetelt a csapatba. Nekem se, és a csapatnak se úgy ment a játék, ahogy kellett volna – magyarázta Vernes Richárd. – Tulajdonképpen végigtámadtuk a meccset, de Hegedüs Lajoson nem tudtunk kifogni. Később együtt mentünk a mentővel, már ott bocsánatot kértem tőle a sérülése miatt.

Olvasói sztorik