Hírek

Nagyon súlyos sérülések

Az MTK–Honvéd meccs „áldozatai” közül Hegedüs Lajost szombat este, Vernes Richárdot vasárnap műtik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Pestmegyeifoci.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hosszú percekig ápolás miatt állt a játék az MTK–Honvéd (1-0) meccs hajrájában, szombat délután. Előbb Vernes Richárd szabálytalankodott Hegedüs Lajossal. A hazaiak kapusának eltört a kulcscsontja és izomszakadást is szenvedett. Dr. Szilágyi György csapatorvos gyors segítségének köszönhetően még ma este sor kerülhet a műtétre.

A kilencvenedik perc után összefejelt egymással Vernes és Rafa Wolfe. A kispesti játékosnak eltört az arc- és állcsontja is – írja az MTK honlapja.

– Ricsit már átszállították a Szájsebészeti Klinikára, vasárnap délelőtt műtik. Nagyon súlyos a sérülése – mondta a klub honlapján a Honvéd csapatorvosa, dr. Szilas Ádám. – Eltört az arcüregének oldalsó illetve az elülső fala, a szemgödör alsó és oldalsó fala, valamint a járomcsontja is, ezen kívül agyrázkódást szenvedett, a szemhéja felett felszakadt a bőre, ezt több öltéssel kellett összevarrni. Nyugalomra, pihenésre van és lesz szüksége, ezért arra kérem az ismerősöket, barátokat, hogy ne próbálják hívni, egyébként sincs nála a telefonja. Azt, hogy mikor térhet vissza a pályára, csak az operáció után lehet legkorábban megmondani.

Olvasói sztorik