NB I

Az utazgatás most elmarad

Balogh Béla számára furcsa érzés volt Kecskeméten játszani, de most egy darabig nem kell kimozdulnia.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Két és fél évet húzott le Kecskeméten, de januárban a PMFC-hez igazolt Balogh Béla, aki múlt hétvégén, bajnoki meccsen visszatért korábbi sikerei színhelyére, és csapatával el is hozta a három pontot, hiszen a Pécs 2-0-ra nyert idegenben. A 28 éves, kétszeres válogatott hátvéd a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy szép emlékei vannak az alföldi városról, de természetesen örül, hogy győztek.

– Milyen volt korábbi csapata ellen, Kecskeméten játszani?
– Egy más érzés volt, kicsit fura, nem is tudom pontosan megfogalmazni – kezdte Balogh Béla. – Két és fél évet töltöttem Kecskeméten, szerettem is ott játszani, jól éreztem magam, a srácokat ismertem, sokakkal barátok is vagyunk. Szóval kicsit érdekes volt, de nagyon örülök, hogy sikerült győznünk.

– Nagy menetelésbe kezdenek, hiszen bő egy héten belül a Győr, a Kaposvár és a Pápa is Pécsre látogat.
– Semmi különleges módon nem készülünk, úgy alakult, hogy most háromszor itthon játszunk, ami azért kényelmes, mert nem kell utazgatnunk. A hazai pálya persze plusz erőt adhat a csapatnak.

– Nem lesz megterhelő, hogy gyakorlatilag háromnaponta játszani kell?
– Úgy gondolom, minden labdarúgó, illetve minden sportoló azt szereti, ha verseny van. Én személy szerint is nagyon örülök a sűrű mérkőzéseknek, az már más kérdés, hogy jut-e elég idő a regenerálódásra az egyes bajnokik között.

– Amikor télen Pécsre igazolt azt mondta, hogy azért költözik Baranyába, mert tetszenek a célok. Azt kapta, amit várt?
– Még mindig tartom azt a mondatomat, amit annak idején kijelentettem. Tényleg jó helyre kerültem, tetszik a csapat és a város is. Mindenről csak jókat tudok mondani, úgyhogy örülök, hogy itt lehetek.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik