NB I

Elherdált előnyök

Nagy Olivér csalódott, hogy nem jutottak döntőbe a Ligakupában, de úgy érzi, ehhez a játékvezetőknek is volt némi közük.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Habár szinte az egész mérkőzésen uralta a játékot, és rengeteg helyzetet lehetőséget dolgozott ki, mégis 2-1-re kikapott hazai pályán a PMFC a Videotonnal szemben vasárnap, a Ligakupa elődöntőjének visszavágóján. Nagy Olivér, aki maga is elpuskázott két ziccert, a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, többször kaptak már ki tavasszal úgy, hogy ők szerezték meg a vezetést.

– Nagyon csalódottak vagyunk, mert szerettünk volna döntőbe jutni – kezdte Nagy Olivér. – Már az első meccsen is jobb eredményt érhettünk volna el, bár úgy gondolom, ott is és itt is belenyúltak a mérkőzés alakulásába a játékvezetők… Ami pozitívum, hogy játékban felvettük a harcot a Videotonnal, sőt helyenként még le is játszottuk őket.

– Hétvégén már bajnokit játszanak a Kecskeméttel. Mire számít?

– Kecskeméten is hasonló játékot próbálunk bemutatni, de jobb eredménnyel. Szeretnénk elhozni a három pontot idegenből.

– Az időjárás mennyire nehezíti a munkájukat?
– Már vasárnap is a szurkolók önzetlen segítségével tudtuk letakarítani a pályát, bár hozzá kell tennem, hogy idén most volt a legjobb a talaj. Azóta már megint leesett egy komoly mennyiségű hó, és most is folyamatosan havazik. Ma is műfüvön tudtunk edzeni, tehát nem a legideálisabb a helyzet.

– Tavasszal nagyon más arcát mutatja a csapat, igaz, ehhez nem mindig párosultak jó eredmények.
– Való igaz, a győzelmek néha még elmaradnak, bár mentségünkre szóljon, hogy elég erős csapatokkal találkoztunk eddig, ha a tabellát nézzük. Mindegyik riválisunk ellen vezettünk, ezt mindenképpen kiemelném, csak valahogyan mi zavarodtunk meg tőle. Ez lesz a következő feladatunk, hogy megtanuljuk megtartani az előnyt.

Olvasói sztorik