NB I

Kellett már a győzelem

Balázs Benjámin reméli, hogy a Pápa legyőzésével lendületbe jön a csapat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Péntek este megszerezte első tavaszi győzelmét a Kaposvár. A somogyiaknak ez már a harmadik mérkőzésük volt hazai pályán, korábban a Győr és a Kecskemét is győzni tudott a Rákóczi Stadionban, így nagyon nagy szükségük volt már egy sikerre, ami most összejött, hiszen 3-0-ra legyűrték a Pápát. A hazaiak harmadik találatát Balázs Benjamin szerezte, aki orrcsont-törése miatt maszkban volt kénytelen kezdeni a találkozót. A védőálarc aztán a szünetben lekerült a középpályásról, aki a kilencvenedik percben belőtte csapata harmadik gólját. A Rangadó.hu megkereste a 22 éves labdarúgót, aki reméli, hogy ez a győzelem lendületet ad a Kaposvárnak.

– Úgy érzem, hogy jól kezdtük a találkozót, voltak helyzetecskéink is, az első félidő végére azonban kiegyenlítődött a játék – mondta Balázs Benjámin. – A második játékrészben az utolsó húsz-huszonöt percben nagyon jól ment a csapatnak. Úgy éreztem, hogy nekem is jól ment a játék, jól éreztem magam a pályán. Sikerült gólt rúgnom, gólpasszt adnom, és egy büntetőt is kiharcoltam, úgyhogy abszolút elégedett vagyok. Nagyon örülök, hogy sikerült végre nyernünk, kellett már a brigádnak egy győzelem. Eddigi három tavaszi meccsünket mind hazai pályán játszottuk, de eddig nem sikerült begyűjtenünk a három pontot. Remélem, hogy ez most lendületet adhat a csapatnak.

– A pénteki volt az első győzelmük tavasszal, miben voltak jobbak, mint az eddigi meccseken?
– Talán mindenki jobban összefogott most, segítettük egymást. Szerintem ennek is köszönhető. Mindenki odakoncentrált, megoldotta a saját feladatát, és nem a másikkal foglalkozott.

– A várakozásokhoz képest milyen volt a talaj, mennyire volt nehéz játszani rajta?
– Mély volt a talaj, de egész jól lehetett passzolni, főleg az első félidőben. Ahogy játszottunk rajta, és telt az idő, egyre rosszabb lett, de azért lehetett futballozni.

– A mérkőzést maszkban kezdte, amit a második félidőben már nem viselt, miért vette le?
– Az orrtörésem miatt játszottam maszkban, hiszen még féltem. Igazából nagyon zavart, ezért vettem le a szünetben.

– Prukner László vezetőedző vasárnap egy élő tévéműsorban nagyon megdicsérte a csapatot. Az öltözőben is szokott dicsérni a szigorú tréner?
– Természetesen! Ha olyan történik, ami tetszik neki, akkor megdicsér. Ha pedig negatívumot vél felfedezni, akkor is ugyanúgy szól. Amit lát, azt egyből észrevételezi.

Olvasói sztorik