NB I

Peches nap: két sérülés

Balázs Benjámin orrcsont-törést, Bőle Lukács pedig részleges bokaszalag-szakadást szenvedett.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Kaposvári Rákóczi két játékosa is megsérült a szerda délelőtti edzésen: Balázs Benjámin az orrát törte, a 23. születésnapját ünneplő Bőle Lukács pedig részleges bokaszalag-szakadást szenvedett – írja a klub honlapja.

– Elfejeltem egy labdát, valószínűleg kicsit lejjebb hajoltam a kelleténél, és jó erősen fejbe rúgtak, lábfejjel, izomból – mesélte Balázs Benjámin. – A kórházban megállapították, hogy eltörött az orrom, de szerencsére nincs szükség műtéti beavatkozásra. Jelenleg nem fáj, sokat jegelem. Remélem, a történtektől függően pályára léphetek az előttünk álló mérkőzésen.

Bőle Lukács sem úszta meg a szerdai délelőttöt: egy kitámasztásnál leragadt a lába, és az első hírek szerint részleges bokaszalag-szakadást szenvedett.

A Kaposvár elvileg pénteken 17 órától a Lombard Pápa csapatát fogadja az OTP Bank Liga 21. fordulójában, de Takács Róbert technikai vezető a Rangadó.hu érdeklődésére szerdán elmondta, hogy 25-28 centis hótakaró borította a pályát… Éppen ezért csütörtökön reggel kilenc órától közös hólapátolásra várják a szurkolókat.

Olvasói sztorik