NB I

Coulibaly ismét játszott!

A Debrecen 4-0-ra győzött az NB II-es Balmazújváros elleni felkészülési mérkőzésen.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

A másodosztály Keleti-csoportjában szereplő Balmazújváros ellen játszott edzőmérkőzést a DVSC a pallagi akadémia füves pályáján. Az erős szél nem könnyítette meg a csapatok dolgát, mint ahogy az eső és hó áztatta talaj sem. Éppen ezért főleg a küzdelem dominált a meccsen, ám a végig fölényben futballozó Loki azért kialakított több nagy helyzetet, és az első félidőben kétgólos előnyre tett szert, az elsőt Sidibe rúgta, míg a második öngól volt – tudósít a klub honlapja.

A második félidőben szinte egy teljes új csapat játszott, mindössze Szécsi Gergő és Rezes László maradt a pályán. Lehetőséget kapott a télen igazolt francia védő, Mamadou Wagué, aki azonban még érezte a lábsérülését, így cserét kért, helyére Adamo Coulibaly állt be. Ebben a játékrészben is főleg a DVSC akarata érvényesült. Kulcsár Tamás révén növelte előnyét a bajnoki címvédő: a sokadik veszélyes beindulásból Lucas passzolt a támadóhoz, aki átemelt a kapus felett. A negyedik gól is hasonló körülmények között született, ezúttal Coulibaly adott Rezeshez, ő pedig a hálóba emelt.

Felkészülési mérkőzés

DVSC-TEVA – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 4-0 (2-0)

Debrecen-Pallag, zártkapus. Játékvezető: Veizer

DVSC. I. félidő: Szécsi G. – Nagy Z., Simac, Máté II P., Szűcs I. – Bódi, Ramos, Selim Bouadla, Rezes – Pölöskey, Sidibe. II. félidő: Szécsi G. – Kuti, Wagué (Coulibaly), Ludánszki, Bernáth – Lucas, Spitzmüller, Gál, Slimane Bouadla – Kulcsár T., Rezes. Edző: Kondás Elemér

Balmazújváros: Szalma – Bokros, Forgács A. (Arnóczki), Papp F., Virág A. (Csobán) – Nagy R. (Demjén), Németh Á., Szöllősi (Forgács G.), Kónya – Urbin, Belényesi (Murák). Edző: Híres Gábor

Gólszerzők: Sidibe (33.), Papp F. (öngól 40.), Kulcsár T. (79.), Rezes (85.)

Olvasói sztorik