NB I

A Ligakupában folytatja a Lombard

Idén először lép pályára tétmérkőzésén a Lombard Pápa csapata, amely szerdán 16 órától a Ferencváros vendége lesz.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Zsivóczky Gyula, a bakonyiak vezetőedzője a veol.hu oldalon elmondta, természetesen komolyan veszik a szerdai negyeddöntőt és tovább akarnak jutni a Ligakupában, ezért az Üllői úton olyan eredményt szeretnének elérni, ami bizakodásra adhat okot számukra a folytatást illetően.

– Sajnos a felkészülésünket alaposan megnehezítették az extrém időjárás velejárói, legfőképpen a nem megfelelő pályaviszonyok. Ilyen téren a Ferencváros kedvezőbb helyzetben volt, hiszen ideális környezetben készülhetett – jegyezte meg a vezetőedző, majd hozzátette, minden nehézség ellenére a csapatával elvégezték a szakmailag előre eltervezett munkát.

Sérülés jelenleg nem hátráltatja a csapatot, de Rodenbücher Istvánra elitltás miatt nem számíthat a szakmai stáb az FTC ellen. A napokban biztossá vált, hogy a Lombardnál próbajátékon lévő horvát támadó, Tino Lagator nem szerződik Pápára, azonban a csatár Jasarevics Mahir és a védő Daniel Orozco leigazolásáról tárgyalásokat folytat a pápai klubvezetés. Az említett labdarúgókon kívül is várható még erősítés a pápaiak keretében.

Ligakupa, negyeddöntő, 1. mérkőzések

Február 20. szerda

13 óra: Egri FC – Győri ETO FC

16 óra: Ferencvárosi TC – Lombard Pápa Termál FC

16.45: Videoton FC – Debreceni VSC-TEVA

17 óra: Pécsi MFC-Matias – Budapest Honvéd

A visszavágókat két hét múlva rendezik.

Olvasói sztorik