NB I

A Siófok többre hívatott

Takács Zoltán célja az volt, hogy újra az élvonalban játsszon.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Megállapodott az FGSZ Siófokkal, és aláírta 2014 nyaráig szóló szerződését a legutóbb Újpesten játszó Takács Zoltán, aki megfordult már a Honvéd, a Debrecen és a Vasas csapatában is. A 29 éves hátvéd a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, szeretne segíteni az NB I sereghajtójának, hogy bennmaradjon az élvonalban, amire egy sikeres tavasszal lehet is reális esélye a csapatnak.

– Voltak más kérői is, mielőtt megállapodott a Balaton-partiakkal?
– A siófoki ajánlat volt a legszimpatikusabb, hiszen természetesen más lehetőségeim is adódtak. Az elsődleges célom az volt, hogy az NB I-ben játszhassak – kezdte Takács Zoltán.

– Hogy tetszik az új közeg?
– Egy korrekt, szimpatikus csapatról van szó. Sokkal többre tartom őket, mint amit az aktuális helyezés mutat, legalábbis az eddigiek alapján én ezt szűrtem le.

– Lehet reális esélye annak, hogy jövőre is NB I-es legyen a klub?
– Horváth Károly azt mondta, ősszel az volt a fő probléma, hogy hétszer is vezetésről kaptak ki, amiért elsősorban a védelmet hibáztatta, így télen ezt a csapatrészt akarta megerősíteni. Tímár Krisztián és az én érkezésemmel ez talán meg is valósulhat. Természetesen az a tervünk, hogy Siófok jövőre is az élvonalban szerepeljen, persze azt a valóságba is át kell ültetnünk. Ezen fogunk dolgozni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik