Hírek

Takács Zoltán kikerült a Vasas keretéből

Urbán Flórián a továbbiakban valóban nem tart igényt az újpesti kölcsönjátékos, Takács Zoltán szolgálataira.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Ferencváros elleni mérkőzés után Urbán Flórián vezetőedző azt mondta a televízióban: érdekesnek találja, hogy a tavasszal a Vasas ellen megítélt büntetőkből hármat az újpesti különítmény tagjai hoztak össze.

– A szombati mérkőzés után adott nyilatkozatomnak és a ma történteknek semmi közük egymáshoz – mondta az eset hátteréről a klub honlapján Urbán Flórián. – Amikor szombaton visszatértünk az Illovszky-stadionba, az öltözőben összegyűlt a csapat, és ott, a játékosok előtt Takács Zoltán minősíthetetlenül és trágár hangnemben becsmérelt engem. Erről a tulajdonos is tudomást szerzett, és az a döntés született, hogy a továbbiakban nem foglalkoztatjuk a futballistát. Erről többet nem is szeretnék beszélni. A labdarúgóval megvitattuk a viselkedését, becsülöm benne, hogy elismerte a hibáját, és valamilyen formában jogosnak is érzi a szankciót. Sajnálom, hogy ez történt, szerettük volna, ha Takács Zoltán a csapat segítségére tud lenni, de ezt a viselkedést egyetlen játékos sem engedheti meg magának.

Amíg nem születik végleges döntés Takács Zoltán jövőjével kapcsolatban, addig a futballista az NB III-as csapat edzéseit látogatja.

Olvasói sztorik