NB I

Márkus most Siófokon…

Nem volt szerencséje Márkus Gábornak, sérülés miatt mindössze tizenöt percet töltött a pályán.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Két felkészülési mérkőzést is játszott szombaton az FGSZ Siófok. Érdekesség, hogy a Bajai LSE és a Zalaegerszeg ellen is 0-0 lett a végeredmény – tudósít a sonline.hu.

Nem volt szerencséje Márkus Gábornak, a korábbi utánpótlás-válogatott támadó siófoki tesztmeccsén ugyanis sérülés miatt mindössze tizenöt percet töltött a pályán. Az osztrák Austria Wien egykori játékosa már Szombathelyen is próbálkozott, sikertelenül. Akadt még próbázó Siófokon, méghozzá Mészáros és a bosnyák Basics személyében, akik a középpályán szerepeltek, ám a szurkolóknak nem kell megjegyezniük a nevüket, magyarul a szakvezetés nem marasztalta őket.

A balatoniak számára pozitívum, hogy Máté János, ha csak tizenöt percre is, de visszatért a pályára, tehát úgy tűnik, a támadót nem kell megműteni, rendben lehet a tavaszi szezonra. Menyhárt és Gál azonban továbbra sem játszott sérülés miatt. A kettős meccs után Horváth Károly vezetőedző elmondta: az Újpest és a Vasas korábbi belsővédője, a 29 éves Takács Zoltán is aláírta szerződését Siófokra.

Olvasói sztorik