NB I

A Haladással edz Márkus Gábor

A Rangadó.hu úgy értesült, hogy hazatérhet a 21 éves csatár, aki Szombathelyen szerepel próbajátékon.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Haladás élvonalbeli keretével edz Márkus Gábor. A csatár korábban tagja volt a magyar U19-válogatottnak, majd 2009-ben hároméves szerződést kötött az Austria Wiennel, ahol hosszú ideje figyelték a teljesítményét. Ausztriában az is felvetődött, hogy Márkus legyen osztrák állampolgár, mivel évek óta ott él és tanul.
Többnyire a bécsi klub második csapatában lépett pályára, illetve alacsonyabb osztályú gárdáknál futballozott kölcsönben. Legutóbb a harmadik ligába kieső Parndorfot erősítette.
A közelmúltban Németországban, a harmadik ligás Unterhachingnál szerepelt próbajátékon, majd a skót élvonalbeli Ross Countynál tesztelték, de információink szerint ezt a hetet biztosan a Haladás kereével tölti, és minden valószínűség szerint a soproni edőtáborba is elutazik a szombathelyiekkel.

– Márkus Gábor apukája az Illés Akadémián dolgozik, ő kérte, hogy adjunk egy lehetőséget a fiúnak – erősítette meg a hírt a haladasfc.hu honlapnak Artner Tamás, a Haladás vezetőedzője. – A dolog úgy néz ki, hogy ezen a héten és a soproni edzőtáborban is velünk fog készülni, utána döntünk a sorsáról.

Olvasói sztorik