NB I

Se győzelem, se vereség…

Eddig minden törökországi edzőmeccsén döntetlent játszott a Ferencváros, a Kassa ellenin is.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az FTC utolsó törökországi felkészülési mérkőzésén a szlovák élvonalbeli MFK Kosice együttesével találkozott.

Az első percekben a kassaiak domináltak, ami az eredményen is meglátszott, mivel a 12. percben megszerezték a vezetést (0-1). A gólt követően a Fradi átvette a kezdeményezést, és nyomás alá helyezte a kassaiakat. A korábbi meccsekhez hasonlóan ezen a találkozón is több kemény összecsapásra került sor, harcias volt a találkozó – tudósít az FTC honlapja.

A harmincadik perc környékén már egyértelmű volt a Ferencváros fölénye. Ekkor egy szögletet követően a kassaiak a kapu torkából rúgtak ki egy labdát – közel volt az egyenlítés. A folytatásban is a magyar együttesnél volt többet a labda, de a szlovákok masszívan védekeztek. A félidő hajrájához közelítve sem lett több helyzet, mint a mérkőzés korábbi szakaszaiban. A Fradi támadásban kissé pontatlan volt, így az igazán nagy lehetőségek elmaradtak.

Az 52. percben Somalia fejelte le a földre Perics visszatett labdáját, a szlovákok kapusa már nem tudott hárítani, így a Ferencváros egyenlített (1-1). Később Hakola hozta nagy helyzetbe Pericset, de szerb játékos lövése nem találta el a kaput – nagy lehetőség volt. A 74. percben a fiatal Bokányi vállalkozott lövésre, de a kassaiak kapusa a helyén volt. A mérkőzés hajrájában is a magyar csapat dominált. A záró tízpercben is mindent megtett a Fradi a gólszerzés érdekében, de újabb találat nem született: negyedik, egyben utolsó törökországi mérkőzését is döntetlennel (1-1) zárta a csapat.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Ferencvárosi TC – MFK Kosice (szlovák) 1-1 (0-1)

Belek, Törökország

FTC: Jova (Ranilovics) – Csillus, Batik, Gyömbér, Sváb (Erdei) – Csukics (Perics), Józsi (Gárdos) – Jenner (Orosz M.), Somalia (Hakola), Martinus (Bokányi) – Böde (Kovács K.). Edző: Ricardo Moniz

Gólszerző: Somalia (52.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik