NB I

Fradi: koreai döntetlen

A Ferencváros 1-1-et játszott harmadik törökországi felkészülési mérkőzésén a dél-koreai FC Daegu ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ricardo Moniz vezetőedző ezúttal is több fiatalnak adott lehetőséget, így a kezdőcsapatban kapott helyet például Nagy Erik és Erdei Vince is, a kapuban pedig Kunsági Roland állt – tudósít a klub honlapja.

A 22. percben egy szabálytalanság miatt az ázsiai csapat büntetőhöz jutott, amit értékesített is (0-1). Nem sokkal később Perics veszélyeztetett átlövésből, majd a holland próbajátékos, Martinus szabadrúgásból. Egy újabb támadás végén Martinus beadását Erdei fejelte a kapufára. Az első játékrész hajrájában Kunsági védett lábbal egy lövést, a fordulást követően Erdei lövéssel felérő beadása a felső kapufát érintve hagyta el a pályát.

A koreaiak a szünet után is tartották magukat: egy csúsztatott fejest Csillus vágott ki a gólvonalról. A fiatal magyar egyébként a másik kapu előtt is hasznosan játszott, távoli lövése nem sokkal kerülte el a kaput. Feltűnően sok rúgást kaptak a Ferencváros játékosai, a koreaiak folyamatosan aprították őket, a játékvezető nem tudta kézben tartani a meccset. Mindezt Besics unta meg először, egy visszarántást követően odalépett ellenfelének, amiért a játékvezető kiállította, de pár perccel egy koreai játékost is leküldött.

A 78. percben Gyömbér került helyzetbe a kaputól 12 méterre, ki is használta, és egyenlített (1-1). A mérkőzés hajrájában Kunsági Roland hárított ismét bravúrral, így a találkozó 1-1-es döntetlennel ért véget.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Ferencvárosi TC – FC Daegu (dél-koreai) 1-1 (0-1)

Belek, Törökország

FTC: Kunsági – Gárdos (Sváb), Batik, Junior Fell (Gyömbér), Orosz M. (Csillus) – Nagy E. (Csukics), Józsi (Besics) – Erdei V. (Jenner), Hakola (Somalia), Martinus – Perics (Böde). Edző: Ricardo Moniz

Gólszerző: Gyömbér (78.)

Kiállítva: Besics

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik