NB I

Holland bajnokot igazolhatnak

Evander Sno árát egymillió euróra taksálják.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A legfrissebb hírek szerint a holland NEC Nijmigen játékosa, a 25 éves Evander Sno kölcsönben a Ferencvároshoz kerülhet. Babos Gábor csapattársáért már ajánlatot is tettek a zöld-fehérek, és mivel a védekező középpályás rossz viszonyban van jelenlegi edzőjével, Alex Pastorral, hajlana is a váltásra. A korábbi U21-es válogatott játékos a NAC Bredában, a Feyenoordban, az angol Bristol City-ben, az RKC Waalwijkben, az Ajaxban és a skót Celticben is megfordult, utóbbi két együttessel bajnoki aranyérmet is ünnepelhetett. Sno árát a transfermarket.de oldal egymillió euróra becsüli.

A Rangadó.hu érdeklődésére Szekér István, az FC Twente közép-európai játékos-megfigyelője elmondta, hogy szerinte lehet valóságalapja a holland játékos Magyarországra igazolásának.

– Mivel a Ferencvárosnak holland vezetőedzője van, százhúsz százalékig biztos vagyok benne, hogy Ricardo Moniz ismeri a játékost, és az ő irányításával került képbe ez az átigazolási lehetőség. Nem biztos, hogy visszalépés lenne Snónak, hogy Magyarországon játsszon, hiszen egyrészt egy holland futballistának is az a legfontosabb, hogy rendszeresen játsszon, másrészt a Ferencvárosnak még az országhatáron túl is van híre. Úgy gondolom, a Fradi edzője olyan játékost keres, aki megfelel az ő elképzeléseinek, képes az általa elképzelt játékrendszerben futballozni – vélekedett Szekér István, aki játékos-karrierje során a Haladás, az MTK és a Honvéd csapatán kívül Hollandiában, Belgiumban és Ausztriában is futballozott.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik