NB I

Kipróbált egy hollandot a Fradi

A Ferencváros gólnélküli döntetlent játszott második törökországi felkészülési mérkőzésén a román FC Brasov ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ricardo Moniz vezetőedző a kezdőcsapatba jelölte Quenten Martinust, aki a Sparta Rotterdamtól érkezett, és a magyar csapattal készül a törökországi edzőtáborban. A 21 éves balszélső a 2010–2011-es szezonban mutatkozott be a Heerenveen felnőtt csapatában. A következő idényben hat első osztályú és egy kupameccsen játszott, míg 2012 júliusában kölcsönadták a másodosztályú Sparta Rotterdamnak. Ősszel 15 bajnokin szerepelt, ezeken egy gólt szerzett, illetve két gólpasszt adott.

Húszperces késéssel kezdődött a mérkőzés, mert a játékvezetők elkéstek! Az első percekben a románoknál volt a labda, aztán a kilencedik perc környékén Perics csípett el egy rossz kirúgást, de a védők még időben menteni tudtak előle, így nem alakult ki helyzet – tudósít a Ferencváros honlapja. Az első húsz perc során nem alakult ki nagyobb helyzet. Nagy volt az iram, de kevés a helyzet. A 35. percben egy kutya szaladt a pályára, de Jova Levente megszelídítette, a gazdája pedig levitte a játéktérről. Gond nélkül folytatódott a mérkőzés.

A második félidő is inkább a küzdelemről szólt, mint a szép játékról, és a helyzetekről. Az utolsó percekben főként az FTC birtokolta a labdát, de nem született gól, így 0-0-val ért véget a mérkőzés.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Ferencvárosi TC – FC Brasov (román) 0-0

Belek, Törökország

FTC: Jova – Somalia, Besics (Józsi), Junior Fell (Batik), Sváb (Orosz M.) – Gyömbér, Csukics (Hakola) – Jenner (Erdei), Perics, Martinus (Csillus) – Böde. Edző: Ricardo Moniz

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik