NB I

Újabb KTE-vereség

A Kecskeméti TE 1-0-ra kikapott a bosnyák Zseljeznicsar Szarajevó csapatától az Istria Winter Cup harmadik csoportmeccsén.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Sok helyzetet hozó találkozón egy hajrában esett szerencsés találattal nyert a bosnyák bajnokesélyes – tudósít a KTE honlapja.

Utolsó csoportmeccsén lépett pályára a magyar csapat a horvátországi nemzetközi tornán, és az első perctől kezdve támadólag lépett fel a Zseljeznicsar ellen. A bosnyákokat több alkalommal is csak a szerencse mentette meg a góltól, előbb Diaz, majd Pekár távoli kísérlete ment centikkel a kapu mellé. Hullám is ziccerbe került, ám két alkalommal is hárított a kapus. Rajczi Péter szintén veszélyeztetett, egy kipattanót emelt fölé, majd Joszeliani beadását csúsztatta a jobb kapufa mellé. A bosnyákoknak egy nagyobb helyzetük akadt, egy eladott labda után vitték a labdát Antal kapusra, aki azonban a helyén volt.

A fordulás után sem változott sokat a helyzet, a játék a bosnyák térfélen zajlott. Némileg kevesebb helyzet volt a cserék után, de a lövőkedvük továbbra is megvolt a magyaroknak. Bertus szabadrúgása járt legközelebb a gólhoz, de Macauley is majdnem meglepte az ellenfél kapusát egy cseles lövéssel. A bosnyákok egyetlen valamirevaló lövése a 86. percben találta el a KTE kapuját, méghozzá védhetetlenül. Egy felívelt labda csorgott le a tizenhatos vonalánál, amit a Zseljeznicsar játékosa jobbal a felső sarokba tekert a takarásban lévő Antal mellett.

A Kecskemét szombati ellenfelének kiléte a másik csoport pénteki eredményei után lesz ismert. Ami biztos, hogy a címvédő alföldiek a hetedik helyért játszhatnak, a találkozó kezdési időpontja 13 óra.

Istria Winter Cup

Zseljeznicsar Szarajevó (bosnyák) – KTE-Phoenix Mecano 1-0 (0-0)

KTE: Antal – Mogyorósi, Póti, Vaskó, Forró – Vukaszovics, Hullám (Patvaros, a szünetben), Pekár (Bertus, a szünetben) – Joszeliani (Macauley, a szünetben), Rajczi (Salami, 65.), Diaz (Balázs 65.). Edző: Horváth Ferenc

Olvasói sztorik