NB I

Két kecskeméti vereség

A Kecskeméti TE mindkét csoportmérkőzését elvesztette a horvátországi Istria Winter Cup-on.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Vasárnap a Pomorac volt az alföldiek ellenfele, amely jelenleg a horvát másodosztályban szerepel és az elmúlt években többször is az élmezőnyben zárt, de licencproblémák miatt nem tudta vállalni a legmagasabb osztályt.

A keddi meccsen az NK Istra Pula volt a KTE ellenfele, amellyel tavaly a kupadöntőt játszotta. Az első félidőben potyogtak a gólok. A horvátok egy egyértelműen lesről született találattal szereztek vezetést a harmadik percben, ám örömük nem tartott sokáig, ugyanis a magyar csapat formás támadásokat vezetve fordított. Előbb Pekár baloldali beadása került Salamitól Patvaros elé, aki kapásból lőtt a hálóba, majd a nigériai Macauley beadására érkezett kiválóan Salami. A horvátok ezek után egy szabadrúgásból tudtak egyenlíteni, a középre csavart labda érintés nélkül tekeredett Borszéki Csaba kapujának bal oldalába. A félidei eredményt végül Pekár állította be, aki Macauley indítását magabiztosan lőtte a kapus mellett a jobb alsóba (3-2).

A szünetben több cserét is végrehajtott Horváth Ferenc. A horvátok kezdtek jobban, az egyenlítés büntetőből jött össze nekik, majd nem sokkal később egy jobboldali beadás találta meg a hosszú oldalon a támadójukat, aki a bal alsóba lőtt. Ezután már kevesebb helyzet adódott, Borszékinek is be kellett mutatnia egy bravúrt, a másik oldalon pedig Balázs Zsolt és Rajczi Péter tudott veszélyt jelenteni, ám újabb gól már nem esett. Csütörtökön a Zseljeznicsar ellen dől el, hányadik helyért játszik a Kecskemét – tudósít a klub honlapja.

Istria Winter Cup

Pomorac (horvát) – Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 2-1

KTE: Antal – Mogyorósi, Póti (Varga R.), Vaskó, Forró – Szavics (Vukaszovics), Hullám, Diaz – Bertus (Joszeliani), Rajczi (Salami), Pekár (Balázs Zs.)

Gólszerző: Salami

NK Istra Pula – Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 4-3 (2-3)

KTE: Borszéki – Koszó, Vaskó, Varga R., Mohl – Patvaros (Póti, 69.), Hullám (Bertus, a szünetben), Diaz (Nagy P., a szünetben) – Macauley (Balázs Zs., 64.), Salami (Rajczi, 58.), Pekár (Joszeliani, a szünetben). Edző: Horváth Ferenc

Gólszerzők: Patvaros, Salami, Pekár

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik