NB I

Elutazott a Kecskemét

Kapcsolódó cikkek

Istria Winter Cup

A magyarok meccsei
Vasárnap, 14.30: NK Pomorac (horvát) – Kecskemét
Hétfő, 13 óra: Wolfsberger AC (osztrák) – Gyirmót
Kedd, 15 óra: NK Istra Pula (horvát) – Kecskemét
Szerda, 13 óra: VMFC Zalgiris (litván) – Gyirmót
Csütörtök, 15 óra: FK Zseljeznicsar (bosnyák) – Kecskemét
Péntek, 13 óra: NK Siroki Brijeg (bosnyák) – Gyirmót

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Péntek reggel elindult a horvátországi edzőtáborba, Novigradba a KTE-Phoenix Mecano küldöttsége. Az alföldiek címvédőként vesznek részt az Istria Winter Cup felkészülési tornán. A mezőny ezúttal is erős lesz, a csoportkör vasárnap kezdődik.

Már a csoportkörben sem lesz könnyű dolga Horváth Ferenc vezetőedző együttesének. A Zseljeznicsar kétszeres bosnyák bajnok és ötszörös kupagyőztes, hazája pontvadászatát jelenleg is vezeti, míg az Istra Puláról elég annyit tudni, hogy tavaly a döntőben volt a KTE ellenfele. A csoportmeccsek után jövő szombaton és vasárnap következnek a helyosztók. A kecskemétiek első ellenfele vasárnap 14 óra 30 perctől a horvát NK Pomorac lesz, Novigradban.

A műtéten áteső Sós Márkó itthon lábadozik, Rafael Burgos pedig továbbra is a salvadori válogatottal van. A keretben két próbajátékos neve található, Zsivi Joszeliani és Marcus Macauley a Szeged ellen jó benyomást tett a szakmai stábra, így mindketten ott voltak a csapatot szállító buszon, a kameruni középhátvéd, Yves Mboussi viszont már nem.

Olvasói sztorik