NB I

Itthon is nyert a Fradi

Három gól és újabb két próbajátékos: Böde, Holman és Batik góljaival FTC–Vác 3-0.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hazatért a spanyolországi edzőtáborból a Ferencváros csapata, de a hétvégén két edzéssel folytatódott a szakmai munka, hétfő délután pedig a Dunakanyar-Vác ellen újabb meccset játszott a csapat a Goldball-pályán – tudósít az FTC honlapja.

A találkozó hóesésben, de gondosan letakarított pályán kezdődött. A 25. percben Sváb Dániel baloldali beadását Böde Dániel juttatta a kapuba (1-0). A kezdőcsapatban ott volt a brazil Junior Fell, a szünet után pedig pályára lépett Milos Zeravica, a korábban az Ajaxban is megfordult Stanley Aborah, és a brazil belsővédő, Wellington Cirino Priori (Lelo) is.

Az 53. percben Simita indította kiválóan Hakolát a jobb oldalon, aki tanárian adott középre, így Holman a kapuba tudott fejelni (2-0). A nyolcvanadik percben egy ügyes, sokpasszos támadás végén Hakola remek beadását Batik kapásból a kapu bal oldalába lőtte (3-0).

Felkészülési mérkőzés

Ferencvárosi TC – Dunakanyar-Vác 3-0 (1-0)

FTC. 1. félidő: Ranilovics – Jovanovics, Batik, Junior Fell, Sváb – Otten, Gyömbér – Somalia, Csukics, Perics – Böde. 2. félidő: Ranilovics – Simita, Lelo, Batik, Sváb – Busai, Aborah – Hakola, Zeravica, Orosz – Holman

Vác: Palásthy D. – Farkas P., Páles, Szatmári P. (Tányéros G.), Gulyás M. – Tóth G., Rása, Gulyás G. (Petrezselyem, Zsolnai), Sorecz – Király P. – Palásthy N.

Gólszerzők: Böde (25.), Holman (53.), Batik (80.)

Olvasói sztorik