NB I

Menne, hogy védhessen

Még nem dőlt el Gyenes Dávid sorsa, de nem kizárt, hogy a kapus távozik a Fraditól.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

„A Pápára csábított Beliczky Gergő és a szolnokiak által megkeresett Busai Attila mellett Gyenes Dávid is búcsút inthet a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosnak: a Nemzeti Sport információi szerint a kapus másik csapatot kereshet magának.”

Ez a hír péntek délelőtt látott napvilágot, és mivel kíváncsiak voltunk, mi lesz a 26 éves kapus sorsa, felhívtuk és megkérdeztük:

– Nem vagyok elküldve, de kérdeztem a klubnál, hogy ha lenne egy csapat, ahova elmehetnék, akkor távozhatok-e, és azt mondták, hogy igen. Ennek ellenére jelenleg úgy néz ki, hogy maradok. Elég kevés játéklehetőséget kaptam ősszel, ezért mindenképpen gondolkodom, és ha lenne lehetőség, mennék, mert védeni szeretnék, de még intézés alatt van az ügy. Magyar szinten NB I-ben vagy NB II-ben játszanék, de nem sietek, edzek és várom a lehetőséget – mondta a Rangadó.hu érdeklődésére a jelenleg kisebb bokasérüléssel bajlódó Gyenes Dávid.

A kapus egyébként ferencvárosi nevelés, de a Honvédban és Vecsésen is védett. Utóbbi klubnál az NB II-ben dolgozott együtt Détári Lajossal, aki 2011 nyarán az FTC vezetőedzője lett, és hozta magával Gyenes Dávidot is. A játékos a jelenlegi szezon őszi időszakában mindössze egyetlen meccsen kapott lehetőséget, az NB II-ben ő védett a Balmazújváros ellen. A Ligakupában és a Magyar Kupában nem lépett pályára.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik