NB I

Rangos csapatot győztek le

A Ferencváros 3-2-re nyert az ukrán Dinamo Kijev elleni felkészülési meccsen, Spanyolországban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Lejátszotta első mérkőzését a Ferencváros a spanyolországi edzőtáborozás során. A Dinamo Kijev elleni kezdőcsapat kijelölésekor nem volt könnyű helyzetben Ricardo Moniz vezetőedző, mivel több játékosa is kisebb sérüléssel bajlódik. A szakmai stáb nem akart kockáztatni, ezért több labdarúgó is kihagyta a találkozót – tudósít a klub honlapja.

Már a hatodik percben tizenegyeshez jutott a Dinamo, mivel Jovanovics szabálytalankodott a tizenhatoson belül. A büntetőt Guszev magabiztosan értékesítette (0-1). A gól után főként a mezőnyben folyt a játék, nagyobb lehetőség egyik kapu előtt sem alakult ki. A 32. percben Zeravica jobb oldali szöglete után Csukics csúsztatott kapura, ezt a gólvonalról még mentették az ukránok, a kipattanót azonban Otten a kapuba bombázta (1-1).

A második félidő elején ismét vezetést szerzett a Dinamo: Kravets lőtt 17 méterről a Jova Levente kifutása után üresen maradt kapuba (1-2). Az 56. percben újra sikerült az egyenlítés: Bönig pazar középre adását Böde Dániel fejelte a jobb sarokba (2-2). A 77. percben Jenner baloldali beadását Böde a kapust megelőzve fejelte szépen a kapuba (3-2).

Felkészülési mérkőzés

Ferencvárosi TC – Dinamo Kijev (ukrán) 3-2 (1-1)

Gólszerzők: Otten (32.), Böde (55., 77.), illetve Guszev (6.), Kravets (47.)

https://www.youtube.com/watch?v=_iGBHWlFar0

Olvasói sztorik