NB I

Az első „hazai” vereség

Az Eger 2-0-ra kikapott a Kecskeméttől az OTP Bank Liga tízedik fordulójában.

Kapcsolódó cikkek

OTP Bank Liga, 10. forduló
Egri FC – Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 0-2 (0-1)
Debrecen, 300 néző. Játékvezető: Bognár
Eger: Brljak – Preklet, Kovács G., Knakal (J. Tchami, a szünetben), Balog Zs. – Dobrics, Stanislaw, Cs. Pavicsevics – Németh N. – Vujovics (Hrisztov, 78.), Pisanjuk (Farkas Á., 63.). Edző: Simon Attila
Kecskemét: Borszéki – Sós, Póti, Vaskó, Forró – Ramos, Bertus (Patvaros, 86.), Pekár – Jorginho (Salami, 78.), Burgos (Tarabai, 83.), Litsingi. Edző: Horváth Ferenc
Gólszerzők: Knakal (öngól 24.), Burgos (46.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Horváth Ferenc vezetőedzői kinevezése után a második mérkőzésén is diadalmaskodott a KTE. Az egriek elleni összecsapás a pályaválasztó stadiongondjai miatt Debrecenben került sor. Érdekesség, hogy a hevesiek most először kaptak ki „hazai” pályán, tehát albérletben.

Az első félidőben jobbára a mezőnyben folyt a játék, igazi helyzetek nélkül. Knakal, az egriek csapatkapitánya balszerencsés fejesével öngólt szerzett a játékrész 24. percében, ezzel vezettek a valamivel aktívabb kecskemétiek. A második félidő elején csak másodpercekre volt szükségük a vendégeknek előnyük növelésére. Burgos szemfüles találata után jól tartotta előnyét a taktikusan játszó KTE, és be is gyűjtötte a három pontot.

– Nagyon sajnálom az egrieket az örökös vándorlásuk miatt, de az MLSZ-szabály ellen nem lehet mit csinálni. Nagyon tetszett a Kecskemét csapta, végig irányították a meccset, bár az első találat öngól volt, a menteni igyekvő védő befejelte a saját kapujába a labdát – elemezte a találkozót a Rangadó.hu szakértője, Arany László, a Ferencváros és a Debrecen egykori kiváló játékosa. – Végig az történt, amit az alföldiek akartak, az Egernek a nyolcvankettedik percben volt az első helyzete. Végig szellemesen, jó felfogásban futballozott a KTE, amelynek egy kicsit szurkoltam is, elvégre Horváth Ferenc jó barátom. Tetszett, ahogy játszottak. A Fradi ellen már láttam az Egert, és úgymond már akkor is értett a vereség. Most sem tudtak dominálni, nem érdemelhettek mást. Sok a külföldi a csapatban, akik nem hálálták meg bizalmat. Németh Norbert akart, de nem akadt társa, és nem tűntek masszívnak.

Olvasói sztorik