NB I

A bőség zavara Pakson

Tomiszlav Szivics azon töri a fejét, kit hagyjon ki a csapatból a Győr elleni meccsen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nincs könnyű sorozatban az MVM Paks csapata, hiszen a múlt héten az Európa Liga csoportkörében szereplő Videotont fogadta, most pedig a bajnoki listavezető Győri ETO együttesét látja vendégül. A székesfehérváriak elleni 1-1-es döntetlen nem rossz eredmény, bár egy teljesen szabályos gólt nem adott meg a játékvezető a paksiaknak, és ez minden bizonnyal más megvilágításba helyezi a történteket. Érthető, hogy Tomiszlav Szivics vezetőedző elégedett volt csapatával. A kisalföldiek elleni találkozó előtt a klub honlapján kijelentette: jelenleg a győriek a legjobbak Magyarországon!

– Tényleg jól játszanak, sok a minőségi játékos, és edzőjük Pintér Attila is érti a dolgát – szögezte le Szivics, aki a hét elején letette a magyar állampolgársági esküt Szabadkán. – Rendesen fő a fejünk, hogy mit találjunk ki, hiszen pontot, vagy pontokat szeretnénk szerezni. Ennek eléréséhez oda kell tennünk magunkat, még jobban, mint tettük a Videoton ellen. Jól játszottunk, de ha a Győr ellen is eredményesek akarunk lenni, akkor még több kell. Remélem, hogy most mindenki rendben lesz, nem úgy, mint a múlt héten. A kiállított Fiola Attila hiányozni fog, de a többiek már jól vannak. Kulcsár Dávid és Sifter Tamás is velünk dolgozott, és jó állapotban vannak. Lesz min gondolkoznom az összeállítást tekintve, hiszen a Videoton ellen jól játszott a csapat. Tehát, érdekes lesz majd kitalálni, hogy kik játsszanak, de a saját érdekünkben meg kell hozni néhány döntést.

A győrieknek is lesznek hiányzóik, a Pápa elleni 6-0-s siker alkalmával két gólt szerző szlovén Rok Kronaveter derékbántalmak miatt kihagyja a Paks elleni találkozót, rajta kívül Lazar Sztanisics, Marko Dinjar és Nikola Trajkovics sem játszhat.

– Mindig is egy szervezett csapat volt a Paks, amely tavaly bizonyított az Európa Ligában, és a múlt héten a Videoton ellen is megmutatta mire képes. Tisztában vagyunk a képességeikkel, de a sajátunkkal is. Annak ellenére, hogy több meghatározó játékos hiányozni fog a csapatból, természetesen győzni szeretnénk Pakson – mondta Pintér Attila vezetőedző a klub weboldalán.

Olvasói sztorik