Hírek

Hat válogatottat ad az ETO

A négy magyar mellett Pilibaitis és Ahjupera is utazhat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nem négy, akár hat győri is szerepelhet az októberi válogatott mérkőzéseket, hiszen Linas Pilibaitis és Jarmo Ahjupera is megkapta a behívót a litván, illetve az észt válogatott szövetségi kapitányától – írja az ETO honlapja.

A litvánokra két idegenbeli mérkőzés vár, előbb Liechtenstein, majd Bosznia-Hercegovina ellen. Érdekesség, hogy a bosnyákok keretében ott van a ferencvárosi Muhamed Besics. Az észtek éppen Magyarországgal játszanak október 12-én, hazai pályán, majd egy andorrai kirándulás vár rájuk.

A győrieknek egyébként 18 éve nem volt négy pályára lépő magyar válogatottjuk! A fellelhető adatbankok csak a pályára lépő játékosokat mutatják, azokat nem, akik a kispadon ültek, de végül nem kerültek pályára. Persze, hogy ezúttal pályára lépnek-e mindannyian az észtek vagy a törökök ellen, azt alighanem még a kapitány se tudja megmondani, ha viszont igen, akkor Koltai Tamás, Lipták Zoltán, Pátkai Máté és Takács Ákos is csatlakoznak a listához, amelyen többek között Végh Zoltán, Csertői Aurél, Klausz László, Kuttor Attila, Hannich Péter, Burcsa Győző, Hajszán Gyula, Póczik József és Szentes Lázár szerepel.

Olvasói sztorik