NB I

Nincs pénz Lázár Pálra

A Diósgyőr befejezte az erősítést, és szinte biztos, hogy az őszi szezon hátralévő részét a jelenlegi csapattal fogja lejátszani.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A hatszoros válogatott Lázár Pálnak továbbra sincs csapata. A 24 éves jobboldali védő legutóbb a Samsunsporban játszott, a török csapattal azonban nyáron szerződést bontott. A debreceni születésű játékossal kapcsolatban néhány napja azt pletykálták, hogy a DVSC érdeklődik iránta, de azóta kiderült, mégsem lesz a hajdúsági gárda tagja – írja a Borsod Online.

Mivel Lázár Pál beleillik abban az irányvonalba, amelyet idén nyáron a DVTK követett az átigazolások terén, nevezetesen, hogy többségében piacképes, a válogatottban már bemutatkozott játékosokat szerződtetett, erősen tartja magát a híresztelés, miszerint ő is Diósgyőrben köthet ki.

– A múlt héten, amikor bemutattuk Rudolf Gergelyt, elmondtam, hogy részünkről befejeztük az idei átigazolásokat – mondta Dudás Hunor, a DVTK csapatát működtető gazdasági társaság ügyvezetője. – Lezárult ez a folyamat, betelt a keret, nincs pénzünk arra, hogy újabb játékost szerződtessünk. Ami persze nem jelenti azt, hogy ha akadna egy jó fogás, akkor azt kihagynánk. Ha például Drogba jelezné, hogy havi 100 euró is elég lenne neki, csak hogy jöhessen a DVTK-hoz játszani, persze nem mondanánk nemet. De félre a tréfával: nincs lehetőségünk arra, hogy újabb pénzügyi kötelezettséget vállaljunk be egy játékos leszerződtetésével. Hallottam arról, hogy Lázárt hírbe hozták velünk, de mondom, nincs tervbe véve, hogy leigazolnánk akár őt, vagy bárki mást. Természetesen tudunk róla, hogy szabadon van, hiszen ahogy mások, így az ő pályafutását is követjük, de ez minden. Szinte biztos, hogy az őszi szezon hátralévő részét a jelenlegi csapattal fogjuk lejátszani.

Olvasói sztorik