NB I

Horváth, Bekő és Lengyel a jelölt Pápán

Három fiatal edző közül kerülhet ki a Lombard trénere, hamarosan döntés várható!

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

A Rangadó.hu értesülései szerint a Horváth Ferenc, Bekő Balázs, Lengyel Ferenc trióból kerül ki a Lombard Pápa vezetőedzője! Mint arról beszámoltunk, az első számú jelölt az ifj. Bene Ferenc menesztése miatt megüresedett helyre a Pakstól távozó Kis Károly volt, ő azonban érdeklődésünkre elmondta, hogy bár megtiszteltetésnek érezte a felkérést, nem vállalta a feladatot.

Legfrissebb információink szerint biztos, hogy a Lombard új trénere a fiatal edzőgeneráció tagjai közül kerül majd ki.

Az egykori magyar válogatott játékos, a 39 éves Horváth Ferenc futballozott Székesfehérváron, a Ferencvárosban, Újpesten, Diósgyőrben, Pakson, és 2008-ban volt a Lombard FC csatára is. Időközben légióskodott Belgiumban, Németországban, Izraelben, Spanyolországban, Portugáliában, Skóciában és Ausztriában is. Edzőként korábban Vecsésen dolgozott, most pedig az NB II Nyugati-csoportjában szereplő Szigetszentmiklósi TK vezetőedzője, közben pedig a másodosztályú Dunakeszi Kinizsi teremlabdarúgó-csapatának játékosa.

Az egykori középpályás, Bekő Balázs a Videoton, a Gázszer, a Ferencváros és a Vasas játékosa is volt. Edzőként Paulo Sousa munkáját segítette a fehérvári klubnál, de onnan tavaly decemberben, éppen a negyvenedik születésnapján, kurtán-furcsán kirúgták. Nyáron ő lett az NB III-as Budaörs trénere, felnőtt csapatot önállóan még nem irányított korábban.

Lengyel Ferenc szeptember elején lesz 46 éves, születésnapi ajándék gyanánt éppen kapóra jönne neki a pápai kinevezés! A dunaújvárosi születésű és nevelésű, robosztus középpályás szerepelt Pécsett, de legnagyobb sikerei a Dunaferr színeiben érte el. Edzőként is ott kezdett, majd a Paks, az Iváncsa KSK, és az Integrál-DAC Győr következett. 2010 óta a másodosztályban szereplő MVM Paks II vezetőedzője.

Értesüléseink szerint Bíró Péter, a Lombard FC tulajdonosa nem kapkod, nem akar mindenáron kinevezni valakit a napokban. Könnyen elképzelhető, hogy a hétvégi, Kaposvár elleni bajnokin Kovács László kapusedző irányít, és az új vezetőedző kiválasztásával és kinevezésével megvárják a szünetet.

Olvasói sztorik