NB I

Kánikula? Nem probléma!

Kaposváron és Pécsen is nagy a felháborodás amiatt, hogy az MLSZ nem engedélyezte a szombati meccs kezdési időpontjának megváltoztatását.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A két klub vezetői mindent megpróbáltak, a kaposváriak és a pécsiek egyaránt kérték, hogy két órával később kezdődjön a mérkőzés. A találkozót ennek ellenére az eredeti időpontban, szombaton 16 órától rendezik. Az afrikai forróság miatt várhatóan embertelen körülmények várnak a játékosokra a pályán, a szövetség illetékesei szerint viszont extrém körülmények között is lehet mérkőzést rendezni. Az érintettek még mindig reménykednek abban, hogy egy rendkívüli döntés felülírhatja az érthetetlen és értelmetlen MLSZ-álláspontot.

Idézet a hivatalból

A versenybizottság az augusztus 25-én, szombaton 16 órára kisorsolt Kaposvár–Pécs mérkőzés kezdési időpontjának módosításához nem járul hozzá. A fenti határozattal szemben jogorvoslatnak helye nincs. Indoklás: a Kaposvári Rákóczi Labdarúgó Kft. beadványában a módosítás indokaként a nagy meleget jelölte meg. Az MLSZ versenybizottsága az MLSZ Labdarúgás Versenyszabályzat 32 §-a, a rendelkezésre álló dokumentumok és adatok alapján úgy ítéli meg, hogy a mérkőzést még ilyen extrém viszonyok között is meg lehet rendezni, ezért az időpont módosítási kérelemhez nem járul hozzá.

Zalaegerszegen sem értik

Hogy mennyire abnormális a helyzet, azt jól mutatja, hogy a zalaegerszegiek is szót emeltek az MLSZ-döntés ellen, pedig ők most nem is NB I-esek, és közvetetten nincs is közük egyik csapathoz, illetve magához a meccshez sem.

Az meg végképp érthetetlen, hogy a szombat 16 órára kisorsolt Győr–Kecskemét meccs miért kerülhet később megrendezésre, míg az ugyanarra az időpontra kiírt Kaposvár–Pécs meccs mindkét klub által kért halasztását elutasították – áll a ZTE FC honlapján.

Olvasói sztorik