NB I

Nem kellett megműteni Nagy Sándort

Megtartotta szokásos szezonnyitó szurkolói ankétját a Lombard Pápa.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az eseményen Szemán György klubigazgató, ifj. Bene Ferenc vezetőedző, Szűcs Lajos csapatkapitány és Herédi Attila pályaedző válaszolt a drukkerek kérdéseire – írja a papa-ma.hu.

Elsőként Szemán György köszöntötte a megjelenteket és az új játékosokat, Nacsa Péter, Fellai József, Maróti Béla, Nagy Gergő és Aleksandrs Cekulajevs pedig néhány mondatban bemutatkozott a szurkolóknak. Hiányzott Simon András és Szabó Ottó, ők az átigazolásukkal kapcsolatos ügyeiket intézték.

– Optimális légkörben tudtunk készülni Németországban és Tatán is. Az összképen Nagy Sándor sérülése rontott, szerencsére nem kellett megműteni, négy-öt hét múlva remélhetőleg számíthatunk rá – mondta ifj. Bene Ferenc. – Az átigazolási időszak mindig nehéz periódus, lehetőségeinkhez mérten sikerült igazolnunk, de szeretném, ha minőségileg tovább bővülne a keret. Az átigazolásokat két csoportra bonthatjuk, a fiatalokra, akikre a jövőt építhetjük, és a posztra igazolt, rutinos játékosokra. E kettő kombinálásával eredményesek tudunk lenni. Nehéz szezon előtt állunk, a média próbál minket kiesőcsapatként beállítani, azon leszünk, hogy ez a negatív jelző minél előbb lekerüljön rólunk.

A drukkerek Dlusztus András újabb sérülése után is érdeklődtek, a vezetőedző elmondta, a védő eltitkolt egyfajta izomfáradtságot, de jelen állás szerint bevethető lesz a hétvégén, Tóth Bence pedig rehabilitációját végzi, körülbelül egy hónap múlva újra láthatják a pályán.

Olvasói sztorik