Hírek

Megegyezés Szabó Ottóval

A Győrből érkezett védő jól érzi magát a Lombardnál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Úgy tűnik, hogy a Ferencvárosból a Lombardhoz igazoló Maróti Béla után újabb játékos cseréli a zöld-fehér mezt a Pápa színeire.

Szabó Ottó egy ideje már a bakonyi városban edz, és felkészülési mérkőzésen is pályára lépett már a csapatban. A vezetők és a játékos is folytatnák a közös munkát, így már csak az írásos megállapodás hiányzik a Győri ETO hátvédje és a Lombard FC között.

– Mondhatom, hogy szóban már megegyeztünk a pápai
vezetőkkel – válaszolta a Rangadó.hu érdeklődésére a 31 éves védő. – Győrben jelezték, hogy nem tartanak igényt a játékomra, így tovább kellett lépnem. Jól érzem magam Pápán, igyekszem meggyőzni a szakmai stábot. Egyeztettünk az átigazolásomról a vezetőkkel, abban maradtunk, hogy mindannyian – én is, és a stáb is – szeretnénk folytatni a közös munkát, így a napokban pont kerülhet az ügy végére.

– Említette, hogy Győrben nem tartanak igényt a játékára. Hosszú sérülés után tért vissza az előző szezonban, sikerült is beverekednie magát a kezdőbe Csertői Aurélnál, ezek után hogy élte meg a mellőzöttséget?
– Nem igazán sikerült visszaszereznem a kezdőhelyemet. Már Csertői Aurélnál sem voltam elsőszámú védő, leginkább Völgyi Dániel cseréjeként számolt velem a szakvezető, illetve volt olyan időszak, amikor többször is kezdőként léptem pályára. Pintér Attilánál még kevesebb lehetőség jutott nekem. Szakmai döntés született, mikor jelezték felém, hogy nem tartanak igényt
rám. Ezt el kell fogadnom, túl kell lépnem rajta, és máshol bizonyítanom, hogy helyem van pályán.

– Például Pápán. Lett volna más lehetősége is, és ha igen, miért döntött a Lombard mellett?
– Volt más megkeresésem is, de erről nem szeretnék többet mondani. Már első benyomásra nagyon megtetszett az a közeg, ami itt, Pápán fogadott, és bár csak egy mérkőzésen léptem eddig pályára, nagyon jól érzem magam az együttesnél. Családias a hangulat, barátságos környezetbe kerültem.

– Milyen célokkal vágnak majd neki a közös munkának?
– Több új játékos is csatlakozott a kerethez, erősödött a csapat. Természetesen vannak célok, de leginkább mindig a következő mérkőzésre kell koncentrálnunk, mindig az a cél kell, hogy előttünk lebegjen, hogy a soron következő találkozónkat megnyerjük. Ezekből a
győzelmekből elválik, hogy erős középcsapat, esetleg még jobb együttes lesz-e a Pápa.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik