NB I

Seper nem érti, mi történt

A „nem szombathelyi tulajdonosok” döntése alapján a hátvédnek el kellett hagynia a Haladás csapatát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint ismert, a Ciprusról hazatérő Seper Ákost a Haladás tesztelte. Állítása szerint a szakmai stáb és a vezetőedző meg volt vele elégedve, azonban a tulajdonosok közbeszóltak. A haladasfc.hu oldalon elárulta, nagyon szeretett volna a Haladás kötelékébe tartozni, és nagyon sajnálja, hogy nem tartanak rá igényt.

– Nem értem, mi történt. A szakmai vezetés meg volt velem elégedve, Artner Tamás szorgalmazta a leigazolásomat. Azonban a nem szombathelyi tulajdonosok – neveket nem szeretnék mondani – kijelentették, hogy öreg vagyok és nincs rám pénz. A keddi Sturm Graz elleni találkozót követően a szakmai stáb és a szurkolók szerint is jól teljesítettem. Szerdán hívatott be a mester, és közölte a rossz hírt, miszerint a vezetőség úgy döntött, hogy nem tartanak rám igényt. A szombathelyi kistulajdonosok edzéseken is kinn voltak, azonban akik ezt a döntést meghozták, hét éve nem is láttak játszani, és pénzről még abszolút nem is volt szó. Emiatt nagyon bántanak a történtek – nyilatkozta Seper Ákos.

A Haladás vezetősége egyébként Seper távozásával kapcsolatban azt mondta, hogy a hátvédsorban az első számú kiszemeltjük a győri Fehér Zoltán.

– Hét évet lehúztam egy komoly bajnokságban. Román, holland edzőknél is mindig kezdő voltam. Hazajöttem, nagyon bíztam benne, hogy idekerülhetek, de sajnos látatlanba ítéletet hoztak felettem – szögezte le a Ciprusról hazatérő védő. – A döntés ellen pedig sajnos nem tudok mit tenni. Szomorú vagyok, nem tudom, mit hoz a jövő. Volt még egy ajánlatom, de őszintén megmondom, hogy elment a kedvem az egésztől. Valószínűleg azért abbahagyni nem fogom, pontosat azonban még nem tudok mondani.

Szombathelyi vonatkozású hír, hogy Andorka Péter átigazolásának összegéről még nem tudott megállapodni a Haladás és a Pécs. A győri Fehér Zoltántól a héten választ várnak a vasi klubvezetők. Skriba Máté kölcsönben egy évig Tatabányán futballozik. Gyurján Bence Ajkán, Simon Attila Nyíregyházán készül, Farkas Márkot pedig több helyre is hívják.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik