Magyar foci

Felcsúti bravúrgyőzelemmel tért vissza Mészöly Géza az újpesti kispadra

M4 Sport
M4 Sport

Az Újpest 2-0-ra nyerni tudott a Puskás Akadémia otthonában az NB I 24. fordulójában. Ezen a meccsen tért vissza a kispadra eltiltásából Mészöly Géza, a vendégcsapat vezetőedzője, aki korábban nagydarab fekának nevezte saját játékosát, amiért az MLSZ megbüntette, majd az ítéleten enyhített a fegyelmi bizottság.

Viszonylag hamar, a 10. percben vezetést szerzett az Újpest, Ambrose-ról maradtak le a védők, így a támadó közelről a kapuba lőtt. A szünetig a vendégek ugyan többször nem találták el a kaput, de közelebb jártak a második gólhoz, mint a hazaiak az egyenlítéshez.

A szünet után már Banainak kellett őriznie a 0-1-et, de kibírta a hazai nyomást az Újpest, majd a 74. percben ismét kihagyott a felcsúti védelem, így Radosevic beadása után Antzoulas úgy fejelt a kapuba, hogy fel sem kellett ugrania. Ez a gól végül le is zárta a találkozót, sikerükkel a budapestiek pedig jelenleg tíz ponttal vannak a kiesőhelyek előtt.

Az csak napközben derült ki, hogy Mészöly ismét leülhet a kispadra. Eredetileg egy plusz két hónapra tiltotta el a szövetség, de a fegyelmi bizottság végül két plusz három meccsre módosította a büntetését, amit viszont már letöltött. Az edző bocsánatot kért a korábbi fekázós nyilatkozata miatt.

Kapcsolódó
Iskolai farsangról kérdezték Szoboszlait az EL-meccs után, elsétált a kamera elől
Megdöbbentő interjúra került sor a Sparta Praha elleni Európa Liga-mérkőzést követően.
Olvasói sztorik