Nemzetközi foci

Iskolai farsangról kérdezték Szoboszlait az EL-meccs után, elsétált a kamera elől

A Liverpool FC csütörtök este 5-1-re győzött a Sparta Praha vendégeként az Európa Liga egyenes kieséses szakaszában.

A mérkőzés 51. percében csereként beállt Szoboszlai Dominik is, sőt a 93. percben az ő találatával alakult ki a végeredmény. Lefújás után az M4 Sporton több főszereplő is megszólalt, így értelemszerűen a magyar válogatott csapatkapitánya is. Ebben a középpályás elmondta, hogy örül az első EL-góljának, de azért a Bajnokok Ligájába vágyna a következő szezonban. Beszélt a második félidőről és arról is, hogy a Sparta Prahára figyeltek, nem a vasárnapi, Manchester City elleni rangadóra. A beszélgetés végén azonban váratlan témát szegezett a riporter Szoboszlainak:

Nem tudom, mit szólsz ahhoz, hogy rengeteg kissrác öltözött be Szoboszlai Dominiknak, lenyomtad Supermant, Batmant és az összes szuperhőst!

A kissé meglepett focista elmondta, hogy örül ennek és reméli, hogy a jövőben is sokan akarnak majd olyanok lenni, mint ő. A témában azonban jött még egy kérdés.

„Nem tudom, tudsz-e róla, de egy kissrác meghívott levélben téged is az iskolai farsangra. Nyílván nem tudtál elmenni rá, de te beöltöztél volna?”

A szürreális pillanatot követően egy pillanatig hezitált csak Szoboszlai Dominik, majd azt mondta, ezt inkább nem kommentálja és elsétált a kamerák elől.

Kapcsolódó
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik