Magyar foci

Három spanyol klub és a BL idei meglepetéscsapata is felfigyelt a remek szezont futó magyar focistára

NurPhoto / NurPhoto via AFP
NurPhoto / NurPhoto via AFP

Kerkez Milos eddig nem panaszkodhat a 2022-2023-as idényére: alapember lett a holland AZ Alkmaarban, ennek köszönhetően bemutatkozhatott a magyar válogatottban, és felkerült topligás csapatok radarjára.

Kapcsolódó
A futballvilág azzal van elfoglalva, ki az a Kerkez Milos
Nem csak a magyarokat és a szerbeket érdekli, mi lesz a hátvéd jövője.

A 18 éves, vajdasági születésű balhátvéd minden sorozatot számolva 23 tétmeccset játszott már az idényben, a holland bajnokságban két, a Konferencia Ligában egy gólja van, és utóbbi sorozatban a selejtezők, valamint a főtáblás mérkőzések során összesen hat gólpasszt osztott ki.

Kapcsolódó

A Relovo.com azt írja, teljesítményére három spanyol klub is felfigyelt, közülük a Sevilla és az Atlético Madrid ősszel a BL-ben szerepelt, a harmadik csapat pedig a Celta Vigo, amely a 16. helyen áll a La Ligában. A BL idei legnagyobb meglepetéscsapata, a belga Brugge is kiszúrta magának Kerkezt, de szóba hozták vele kapcsolatban a Laziót is, amely az ötödik helyen áll a Serie A-ban.

Kerkez januárban igazolt az Alkmaarhoz, és 2026 nyaráig köti a szerződése a holland klubhoz, amely 12 forduló után a harmadik helyet foglalja el az Eredivisie-ben, valamint az utolsó körtől függetlenül továbbjutott a Konferencia Ligában.

A Relovo szerint az AZ nem kíván megválni a játékostól, de télen érkezhet olyan ajánlat, amely gondolkodóba ejtheti a vezetőséget.

Olvasói sztorik