Czeglédi Zsolt/MTI
Magyar foci sport

Percekre volt Huszti Szabolcs első győzelme fehérvári edzőként, aztán jött egy szöglet

A Paksi FC a 93. percben szerzett góllal 1-1-es döntetlent játszott a MOL Fehérvár FC otthonában szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában.

Kapcsolódó
Levonult a pályáról a zalaegerszegi futballcsapat
Percekre félbeszakadt az NB I-es bajnoki.

Paksi mezőnyfölénnyel telt az első félidő, a Fehérvár sok hibával, pontatlanul játszott, így csak elvétve tudta zavarba hozni a vendégek védelmét. A szünetre mégis hazai vezetéssel mentek a csapatok, Funsho Bamgboye egyéni villanásával. Térfélcsere után még többet támadtak a paksiak, de úgy nézett ki, egy gól elég lehet a győzelemhez. A 93. percben azonban jött egy szöglet és Szélpál Norbert fejesével egyenlített a Paks.

Lehet, hogy kicsit túlkvalifikáljuk a játékosok képességeit, lehet, hogy nincs olyan minőség a játékosokban, mint azt sokan gondolják. 12 meccs után 12 pont az felháborító és elfogadhatatlan. Teljes mértékben megértem a szurkolók csalódottságát. Sok edző megfordult a Vidinél az utóbbi időben, nem biztos, hogy mindig az edzőkkel van probléma

– nyilatkozta a találkozó után Huszti Szabolcs.

A Vidi csak 12 pontos a döntetlennel, amivel 3 pontra van a kieső helyektől. Hétfőn az Újpest megelőzheti, ha nem kap ki Mezőkövesden, viszont egy kövesdi sikerrel már csak a gólkülönbség döntene arról, 12 ponttal ki áll kieső helyen.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!