Vasvári Tamás/MTI
Magyar foci sport

Sallói István és Michael Boris is távozott a Viditől a Vasas elleni fiaskó után

Sallói István sportigazgató és Michael Boris vezetőedző is távozott a MOL Fehérvár FC-től.

Kapcsolódó
Teljes fehérvári csőd – az eddig nyeretlen Vasas is legyőzte a Vidit
Egymást követő negyedik bajnokiján is nyeretlen maradt a fehérvári csapat, amely csak a nyolcadik helyen áll a bajnokságban.

A német szakember február 16-a óta 32 tétmérkőzésen irányította a Vidit, ezeken 13-szor nyert a csapat és bár az Európai Konferencialigában legyőzte a Kölnt, kevés sikerélménye volt az együttesnek. Boris segédedzője, Preisinger Sándor is elhagyta a Vidit.

A Vidi sportigazgatója a Vasas FC elleni szombati vereség után saját maga nyújtotta be lemondását, így a 15 hónap után távozott az egyesülettől. Sallóin kívül távozott a vezető-játékosmegfigyelő, Zoran Kuntics és a Vidi II vezetődzője, Györök Tamás is.

A MOL Fehérvár FC a várakozások alatt teljesít, 11 meccséből hatot elveszített és csak két pontra van a kieső helyektől.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!