Koszticsák Szilárd/MTI
Magyar foci sport

Bocsánatot kért a szurkolóktól a Vidi száműzött csatára

Alighanem az Újpest ellen hétfőn 1-0-ra elveszített mérkőzés volt Budu Zivzivadze számára az utolsó, amin a MOL Fehérvár FC játékosaként lépett pályára.

Kapcsolódó

A grúz támadó a lefújás után a vendégek szurkolóit tapsolta meg, miközben a Vidi drukkerei kérdőre vonták csapattársait, majd egy cserét követően Vincent Onovo mezében vonult le a pályáról. Az események hatalmas dühöt váltottak ki a fehérvári drukkerekből, amely után a vezetőség is úgy döntött, hogy kiteszi az első csapatból Zivzivadzét. A támadó szerdán egy Instagram-bejegyzésben kért bocsánatot.

A vendégek szurkolóit méltató viselkedésem irritálta a szurkolóinkat, ami teljesen érthető. Mezt cseréltem egy korábbi csapattársammal, amit aztán ösztönösen fel is vettem. Ez a fehérvári szurkolókat feldühítette, de szeretném tisztázni, hogy nem ez volt a szándékom, nem akartam őket provokálni. Ha bárkit megbántottam ezzel, akkor elnézését kérem

– írta a grúz csatár.

„Ugyanolyan őszinte vagyok most, mint amikor nem ünnepeltem a Vidi elleni gólomat az Újpest kölcsönjátékosaként, mert a szurkolók fontos részét képzik a labdarúgásnak. A klubnál mindenki tudja, mennyire szeretem és tisztelem a csapatot. Mindig beleadok mindent a meccseken, akár csere vagyok, akár kezdő. Akarom hinni, hogy a szurkolók megértik és elfogadják, amit mondok, remélem még sok közös sikerünk lesz együtt. Még egyszer, bocsánatot kérek azoktól, akiket megbántottam, különösen az RBD Ultrastól, mert tudom, mennyit jelent nekik ez a klub.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Budu Zivzivadze 🇬🇪 (@buduzivzivadze) által megosztott bejegyzés

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!