molfehervarfc.hu
Magyar foci sport

Az Újpest elleni vereség miatt kikerült Budu Zivzivadze a Vidi keretéből

Elképzelhető, hogy az Újpest ellen hétfőn 1-0-ra elveszített mérkőzés volt Budu Zivzivadze számára az utolsó, amin a MOL Fehérvár FC játékosaként lépett pályára.

A grúz támadó 2022 tavaszán rendkívül sikeres időszakot töltött a lila-fehéreknél kölcsönben, ezután azonban visszatért a Vidibe, mivel a két klub nem egyezett meg egymással. A negyedik fordulóból elhalasztott mérkőzést hétfőn pótolták a felek és bár Zivzivadze többször is próbálkozott, nem talált be az Újpest kapujába.

Kapcsolódó
A fehérvári edző megérti a csapat ellen tüntető szurkolókat
Michael Boris szerint több piszkos munkát kell végezniük a pályán.

A MOL Fehérvár FC szurkolói lefújás után le akarták vetetni a mezt játékosaikról, az újpestiek viszont Zivzivadzét éltették, akit fél év alatt megszerettek. A grúz csatár el is sétált megtapsolni a vendégek drukkereit és később Vincent Onovo mezében vonult le. Erről Széki Attila is videót tett közzé Instagram-sztorijában.

Az eset felháborította a szurkolókat, a Nemzeti Sport pedig arról számolt be kedden, hogy a klubja hazaküldte az edzésről a csatárt, és az is előfordulhat, hogy száműzik az első csapattól.

Frissítünk!

A MOL Fehérvár FC kedd délután hivatalosan bejelentette, hogy Zivzivadze kikerült az első csapat keretéből.

„Támadónk a hétfő esti, Újpest FC elleni vereséget követően kirívóan tiszteletlen magatartást tanúsított a klubbal, szurkolóinkkal és csapattársaival szemben, így kikerült az első csapat keretéből” – írta a Vidi.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!