Magyar foci

Az Újpest elleni vereség miatt kikerült Budu Zivzivadze a Vidi keretéből

molfehervarfc.hu
molfehervarfc.hu

Elképzelhető, hogy az Újpest ellen hétfőn 1-0-ra elveszített mérkőzés volt Budu Zivzivadze számára az utolsó, amin a MOL Fehérvár FC játékosaként lépett pályára.

A grúz támadó 2022 tavaszán rendkívül sikeres időszakot töltött a lila-fehéreknél kölcsönben, ezután azonban visszatért a Vidibe, mivel a két klub nem egyezett meg egymással. A negyedik fordulóból elhalasztott mérkőzést hétfőn pótolták a felek és bár Zivzivadze többször is próbálkozott, nem talált be az Újpest kapujába.

Kapcsolódó
A fehérvári edző megérti a csapat ellen tüntető szurkolókat
Michael Boris szerint több piszkos munkát kell végezniük a pályán.

A MOL Fehérvár FC szurkolói lefújás után le akarták vetetni a mezt játékosaikról, az újpestiek viszont Zivzivadzét éltették, akit fél év alatt megszerettek. A grúz csatár el is sétált megtapsolni a vendégek drukkereit és később Vincent Onovo mezében vonult le. Erről Széki Attila is videót tett közzé Instagram-sztorijában.

Az eset felháborította a szurkolókat, a Nemzeti Sport pedig arról számolt be kedden, hogy a klubja hazaküldte az edzésről a csatárt, és az is előfordulhat, hogy száműzik az első csapattól.

Frissítünk!

A MOL Fehérvár FC kedd délután hivatalosan bejelentette, hogy Zivzivadze kikerült az első csapat keretéből.

„Támadónk a hétfő esti, Újpest FC elleni vereséget követően kirívóan tiszteletlen magatartást tanúsított a klubbal, szurkolóinkkal és csapattársaival szemben, így kikerült az első csapat keretéből” – írta a Vidi.

Olvasói sztorik