Magyar foci sport

Úgy térdhajlítón taposta ellenfelét a Vasas védője, hogy azonnal leküldték a pályáról

Mindössze 27 percet töltött a pályán Szivacski Donát a Kisvárda-Vasas mérkőzésen.

Az angyalföldiek jobbhátvédje túlpörgött a találkozón, mert a 27. percben nagyon csúnyán odataposott Rafal Makowskinak. A félpálya magasságában labdát kapó játékosnak a térdhajlítóján taposott oda, ezért csak piros lapot lehetett ítélni.

A gyakorlatilag labdával fejbe rúgott Baráth Botond öngólja miatt eddigre már eleve vezetett a hazai csapat, félidőben pedig már két gólra nőtt a kisvárdai előny, Makowski találatával.

Frissítünk!

A végeredmény nem változott, a Kisvárda 2-0-ra nyert, vagyis a Vasas tíz mérkőzés után is nyeretlen a bajnokságban.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!