Magyar foci

Egymást követő harmadik meccsét is elveszítette az MTK az NB II-ben

mtkbudapest.hu
mtkbudapest.hu

Amilyen álomszerűen indult a másodosztályú szezon az MTK számára, annyira visszaesett a csapat eredményessége az elmúlt fordulókban. Ugyanis a DVTK, majd a Csákvár után a Nyíregyháza is legyőzte Bognár György csapatát. A Szpari a sényői meccs 29. percében szerzett vezetést Pantovics révén, majd ugyan Medgyes még a szünet előtt kapuba talált, Futács azonban lesen állt a kapus előtt, érvénytelenítették a gólt. A második félidőben Farkas duplázta meg a hazai előnyt, az MTK pedig nem tudott a folytatásban komoly helyzetet kidolgozni.

Az MTK az első hét fordulóban 30 gólt szerzett, a legutóbbi három bajnokiján viszont csak egyet. Még így is az élen áll a csapat, de a PMFC megelőzheti a játéknap során.

A Nyíregyháza lendületben van, már öt forduló óta veretlen, a legutóbbi három bajnokiját megnyerte.

Kapcsolódó
Joao Félixtől megszabadulna az Atlético, hogy megvehesse Szoboszlait
A magyar játékos egyelőre a lipcseiekkel arra készül, hogy legyőzze a Celticet.

Az MTK kapcsán meg kell jegyezni, hogy az U19-es csapat az ifjúsági BL-ben szerepelt szerdán, az első csapatban négy gólnál járó Kovács Mátyás például ott játszott, győztes találatot szerzett a litván Jelgava elleni visszavágón. A magyar csapat kettős győzelemmel, 4-0-s összesítéssel lépett tovább a következő körbe.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik