mtkbudapest.hu
Magyar foci sport

Egymást követő harmadik meccsét is elveszítette az MTK az NB II-ben

Amilyen álomszerűen indult a másodosztályú szezon az MTK számára, annyira visszaesett a csapat eredményessége az elmúlt fordulókban. Ugyanis a DVTK, majd a Csákvár után a Nyíregyháza is legyőzte Bognár György csapatát. A Szpari a sényői meccs 29. percében szerzett vezetést Pantovics révén, majd ugyan Medgyes még a szünet előtt kapuba talált, Futács azonban lesen állt a kapus előtt, érvénytelenítették a gólt. A második félidőben Farkas duplázta meg a hazai előnyt, az MTK pedig nem tudott a folytatásban komoly helyzetet kidolgozni.

Az MTK az első hét fordulóban 30 gólt szerzett, a legutóbbi három bajnokiján viszont csak egyet. Még így is az élen áll a csapat, de a PMFC megelőzheti a játéknap során.

A Nyíregyháza lendületben van, már öt forduló óta veretlen, a legutóbbi három bajnokiját megnyerte.

Kapcsolódó
Joao Félixtől megszabadulna az Atlético, hogy megvehesse Szoboszlait
A magyar játékos egyelőre a lipcseiekkel arra készül, hogy legyőzze a Celticet.

Az MTK kapcsán meg kell jegyezni, hogy az U19-es csapat az ifjúsági BL-ben szerepelt szerdán, az első csapatban négy gólnál járó Kovács Mátyás például ott játszott, győztes találatot szerzett a litván Jelgava elleni visszavágón. A magyar csapat kettős győzelemmel, 4-0-s összesítéssel lépett tovább a következő körbe.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!