Magyar foci

Két távozót is bejelentett a Vidi, Zivzivadze visszatér

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI

Helyzetjelentést adott a keret alakulásáról az NB I-ben negyedik helyen záró Fehérvár a hivatalos honlapján. A cikkből kiderül, hogy

két kölcsönjátékos, Peter Zulj (14 meccs, 3 gól) és Lamin Jallow (8 meccs, 2 gól) távozik, miután a klub nem léptette életbe a szerződésükben szereplő kivásárlási opciót.

A kölcsönadott játékosok (Lyes Houri, Gundel-Takács Bence, Emil Rockov, Zeke Márió, Halmai Ádám, Csoboth Kevin, Budu Zivzivadze, Szabó Levente, Zsóri Dániel, Kojnok Zsolt és Horváth Barnabás) visszatérnek és a tervek szerint Fehérváron kezdik meg a felkészülést. A tavaszt Újpesten töltő és a számos gólt szerző Zivzivadze egyébként nemrég azt nyilatkozta, hogy nem szeretne már a Vidinél játszani.

Kapcsolódó

A Vidi még Szabics Imrével kezdte meg a szezont, akit idő közben menesztettek és tavasszal már Michael Boris irányított. A csapat produkált egy klubtörténeti mélypontot is, amikor sorozatban hét bajnokit veszített el. A negyedik hely azzal értékelődött fel, hogy a Ferencváros az NB I mellett a Magyar Kupát is megnyerte, így a kupagyőztesnek járó európai kupaindulás jogát a fehérváriak kapták meg – azaz nyáron a Konferencia Ligába kerülésért selejtezhet az együttes.

Olvasói sztorik